Computer crash og varmelommer

Slået op af Helene Juul den

Forleden døde min gamle stationære computer. Den har tjent mig godt og længe (tror den må være omkring 7 år gammel!!!), og den har haft nær-døds-oplevelser et par gange før, men hver gang fik vi den genoplivet hos pc-doktoren. Nu gik den dog ikke længere ...
Den var dog så venlig at advare mig pænt  et par dage i forvejen ved at vise mig en sort skærm og skrive "permanet harddisk faliure imminent, please back up" ... og det gjorde jeg så. Jeg fik vist det meste hevet ud af den (hm hm ... desværre ikke alle mine EQ designs, så jeg må vist lige se om jeg kan "kilde" den lidt og lokke lidt mere ud"), men gud hvor er det besværligt at skifte computer.

Desværre var den gamle "født" med en del programmer, som jeg nu ikke har på de nye - og financerne er desværre ikke til at få genetableret det hele med det samme. Det værste er dog, at jeg har glemt mit login og password til min hjemmeside (det har jeg jo ikke brugt de sidste MANGE år), så lige pt kan jeg slet ikke få kontakt med den ... og altså hverken tilføje eller fjerne noget, så der står altså stadig at butikken holder ferie i uge 7 osv., men nu tror jeg nok der er en flink mand hos TDC, der forsøger at hjælpe mig. Kryds fingre for mig ... jeg er ikke så forfærdelig teknisk - og foretrækker når tingene virker.

Men, altså ... butikken er IKKE lukket. Faktisk var der rekord i dag med antal af deltagere på formiddagscaféen, så vi måtte faktisk sætte ekstrabordet til, og mange andre kunder fandt også vejen til Kolt i dag. Det var herligt med lidt liv i butikken :-)

Jeg har fået Northern Quilts nye mønster på Varmelommer hjem (du vil dog ikke kunne finde det i netbutikken før jeg finder ud af at etablere kontakt igen). "Varmelommer" er mønster på en sød lille kurv med (eller uden) indsats, hvor man kan holde sine morgenæg og boller varme. Varmelommen kan syes i flotte stoffer eller der kan broderes små kyllinger i æg, perfekt til Påsken. Med i mønsteret er også et bonusmønster på en dækkerserviet med broderi. Mønsteret koster Dkk 129,-

Helene Juul Design er eneforhandler af Northern Quilts mønstre i Danmark

Der er hverken blevet hæklet flere firkanter eller syet særlig meget i denne uge endnu (læs = ingenting overhovedet), da arbejdsugen startede med et BRAG i går med først 2 lange arbejdsdage mandag og tirsdag og dernæst 2 møder i rap i går eftermiddag/aftes, så da jeg endelig var hjemme ved 21-tiden i går aftes, så orkede jeg ikke andet end at få lidt mad (for den slags serverer man jo ikke for kommunalt ansatte selvom møderne ligger midt i spisetiden) og så smække benene op til lidt tv-kiggeri.

Men, jeg er jo i fuld sving med næste blok af "8-pointed Star Sampler BOM'en" og den skal nok nå at blive færdig inden kurset på mandag. Jeg kan lige løfte en lille flig af, hvordan den ser ud.

Og min søde mor har ringet i dag og fortalt mig, at hun nu har sørget for at sy martsblokken ... så den skal der ikke tænkes mere på heller. Herligt :-)

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.