Nyheder — Hope

Stoftrylleri fra Tyskland

Slået op af Helene Juul den

I weekenden fik jeg en hilsen fra en kunde, Karen, i Tyskland. Hendes quiltegruppe Woddel quilterne i Henstedt-Ulzburg havde lavet en quilteudstilling under titlen "Stoffzauberei" ("Stoftrylleri").

Karen syntes jeg skulle have lidt billeder fra begivenheden - og det er jo altid sjovt at se, hvad der rører sig i udlandet også ... ekstra sjovt var det at se at flere af mine egne designs og designs...

Læse mere →

Skøde"hund"

Slået op af Helene Juul den

Jeg har tidligere fortalt om vores "plejebarn" Emil, der i virkeligheden er genboens kat ... men som hovedsagelig foretrækker vores residens. Om det er vores 2 andre katte eller os mennesker, der trækker er lidt usikkert. Sikkert er det, at han er glad for selskab og er en meget kælen kat.

Og som de fleste katte er han ret ligeglad med at "mor" lige er igang med at sy ... der må bare gøres plads .....

Læse mere →

En fed kurvert kom

Slået op af Helene Juul den

i går fra min mor Alice (quilter, men non-blogger) og der lå 40 stk af de fineste 1930'er blokke, som hun ville donere til vores "Sy til Japan" projekt. Det skal vi nok kunne få et par flotte quilts ud af:

Det er blokke, som min mor har byttet sig til igennem et par 1930er swaps - og en del af dem har hun syet selv, da hun altid syr 2 eksemplarer af hver blok; én til at bytte og én til at beholde....

Læse mere →