Om butikken

Velkommen hos Helene Juul Design ... hvad enten det er her på nettet eller i den fysiske butik i Kolt.

Butikken på nettet har åbent 24 timer i døgnet og du kan sidde hjemme i ro og mag og bestille. Da jeg passer et job ved siden af, er der ikke dag-til-dag-levering!!!!, men jeg bestræber mig på at sende varer ud 2-3 gange om ugen.

Åbningstider:

fredag kl. 15-17.30

lørdag kl. 10-13

Bemærk: Ved sygdom eller ændringer i åbningstiden, tjek hjemmesiden's forside så du ikke går forgæves!

Desuden åbner jeg gerne for større grupper efter aftale!

Send en mail eller ring (28 51 71 91) for en aftale :-)

Hos Helene Juul Design finder du egne mønsterdesigns med "forbindelser" til det traditionelle, til historien - og samtidig innovative og tidssvarende … med et ofte figurativt og naivistisk udtryk. Jeg "gør det" mest i designs til quilts/tæpper, tasker, dækkeservietter, bordløbere og andre ting til hjemmet og mønstrene har gennemarbejdede og letlæselige syvejledninger med uførlige instruktioner, (farve-) illustrationer og fotos. Mønstre sælges online her på hjemmesiden og hos udvalgte patchworkbutikker i DK og Norge. 

Du finder også her spændende mønstre af andre (udenlandske) designere, som jeg selv importerer - et KÆMPE udvalg af dukkemønstre, kattemønstre og nogle absolut fantastiske applikations- og reproduktionsmønstre.

Stof, syartikler og andet "ting og tang" som er uundværligt til patchwork finder du naturligvis også i butikken. Stofferne sælges som 25 cms (fuld bredde) og Fat Quarters (49 x 55 cm) eller som temapakker med matchende stofstykker. Har du særlige ønsker om specielle pakker, så tag kontakt!

Interesserer du dig for quilthistorie og repro-stoffer, så kan du abonnere på tema-stofpakker via butikken. Læs mere om det spændende abonnement her

Her kan du se stemningsbilleder fra butikken i Kolt (fotograf: abmmodel)