Kurser

Velkommen til butikkens kursusprogram for forårssæsonen 2021. Grundet Covid-situationen så har vi foreløbig sat vores fysiske kurser og cafeer på stand-by og tilbyder derfor diverse online kurser og akttiviter i stedet for.

Du tilmelder dig disse ved at købe dem i butikken 

Praktiske oplysninger:

Du tilmelder (og betaler) ved at købe dig en plads. Du får ikke en bekræftigelsesmail. Du er sikret en plads, hvis du kan købe dig en plads ... men skynd dig, der plejer hurtigt at blive udsolgt ... selvom jeg i år tilbyder mange forskellige kurser og cafeer og med mit nye kursuslokale har fået mulighed for at vi kan være lidt flere på symaskinekurserne.
 
Som noget HELT NYT tilbyder jeg fredags eftermiddags cafeer i butikkens åbningstid den første fredag hver måned (den første i januar er dog 2. fredag, nemlig 10/1), hvor cafébestyrer er søde Karin ... og da der har været efterspørgsel på dette, kan jeg nu også tilbyde et par cafeer, hvor det er muligt at sy på sin symaskine. Cafébestyrer på disse maskinsynings eftermiddage er Sanne Paysen. Begge disse nye typer cafeer afholdes i butikkens fine nye kursuslokale, i det lille hvide hus længst ude mod vejen (til højre for bygningen, hvor butikken holder til). Hold øje med det lille flag, som står udenfor døren, når der foregår noget spændende.
 
Vær opmærksom på at ligesom til aften cafeerne kræver dette forhånds tilmelding og betaling. Vi gennemfører ikke med mindre, der er 6 tilmeldte.