Kurser

Butikkens oversigt over kurser for forårssæsonen 2022 lader vente lidt på sig. Al aktivitet er foreløbig nedlukket indtil 17/1-22. Så må vi se, hvad myndighederne melder ud. Jeg krydser fingre for at vi går fri af yderligere restriktioner ... ellers må vi tage den derfra. Der er i hvert fald planlagt med en mængde fysiske kurser og pw-cafeer ... ligesom du stadig kan købe online kurser "on demand", hvor du får tilgang til nogle videoer, som du kan se igen og igen. 

Du tilmelder dig disse ved at købe dem i butikken 

 

Praktiske oplysninger:

Du tilmelder (og betaler) ved at købe dig en plads. Du får ikke en bekræftelsesmail. Du er sikret en plads, hvis du kan købe dig en plads ... men skynd dig, der plejer hurtigt at blive udsolgt ... selvom jeg i år tilbyder mange forskellige kurser og cafeer og med mit nye kursuslokale har fået mulighed for at vi kan være lidt flere på symaskinekurserne.
 
Også i denne sæson tilbyder jeg fredags eftermiddags cafeer i butikkens åbningstid den første fredag hver måned, hvor cafébestyrer er søde Karin, da det foregår i butikkens åbningstid. Disse cafeer afholdes i butikkens fine nye kursuslokale, (under min gamle butik). Hold øje med det lille flag, som står udenfor døren, når der foregår noget spændende.
 
Vær opmærksom på at ligesom til aften cafeerne kræver dette forhånds tilmelding og betaling. Vi gennemfører ikke med mindre, der er 6 tilmeldte.