Nyheder — 8-pointed Star Sampler BOM

Hollandsk Blå - Ny månedsblok

Slået op af Helene Juul denVelkommen til butikkens nye månedsblok, "Hollandsk Blå" !

Endelig er vi klar til at starte på vores nye flotte Broderi & Applikasjons-månedsblokk; Hollandsk Blå, som vi har vist teaser-billleder af henover sommeren/sensommeren!


BOM'en er designet i samarbejde med min gode ven og kollega Wenche Wolff Hatling fra Northern Quilts i Norge, så "Hollandsk Blå" er et rigtig Wolff & Juul design! Quilten har...

Læse mere →

Robin's Nest

Slået op af Helene Juul den

Er navnet på butikkens nye BOM, der startede op i april. I går aftes havde vi 2. mødegang med pigerne, der har meldt sig til at komme og sy i butikken.

Ikke alle havde fået lavet deres "hjemmearbejde" (læs = fået syet midterblokken som de fik udleveret i april), men her er et billede af de færdige midterblokke ;-)


Vi har samme grundpalette, men vores bundstoffer er forskellige, som man sikkert kan...

Læse mere →

Stoftrylleri fra Tyskland

Slået op af Helene Juul den

I weekenden fik jeg en hilsen fra en kunde, Karen, i Tyskland. Hendes quiltegruppe Woddel quilterne i Henstedt-Ulzburg havde lavet en quilteudstilling under titlen "Stoffzauberei" ("Stoftrylleri").

Karen syntes jeg skulle have lidt billeder fra begivenheden - og det er jo altid sjovt at se, hvad der rører sig i udlandet også ... ekstra sjovt var det at se at flere af mine egne designs og designs...

Læse mere →

En sådan lidt deprimeret status ... eller?

Slået op af Helene Juul den

Jeg har nydt de sidste par ugers status indlæg på div. (håndarbejds-)blogs over produktionen (læs færdige projekter) igennem året der gik.
... og så var det jeg lidt deprimeret kom til at tænke på, hvad jeg mon egentlig havde at vise frem i denne kategori ... havde jeg egentlig noget at vise frem???

Jeg har det jo med at søsætte flere projekter end jeg fuldfører ... OG jeg har det også med at...

Læse mere →

Halvvejs gennem årets BOM

Slået op af Helene Juul den

Hvert år i januar måned starter jeg en ny BOM op i repro-stoffer syet i hånden over pap. I år hedder den "8-pointed Star Sampler BOM" og er som navnet siger en sampler (= forskellige blokke), alle sammen af typen 8-takket stjerne.

Farveholdningen i år er forskellige 1800-tals blå, fortrinsvis indigo- og kadetblå og lyserøde/pink stoffer, de fleste af typen double pink samt forskellige...

Læse mere →