En sådan lidt deprimeret status ... eller?

Slået op af Helene Juul den

Jeg har nydt de sidste par ugers status indlæg på div. (håndarbejds-)blogs over produktionen (læs færdige projekter) igennem året der gik.
... og så var det jeg lidt deprimeret kom til at tænke på, hvad jeg mon egentlig havde at vise frem i denne kategori ... havde jeg egentlig noget at vise frem???

Jeg har det jo med at søsætte flere projekter end jeg fuldfører ... OG jeg har det også med at søsætte STORE projekter (jeg elsker slumrequilts) ... OG jeg syr i hånden ... OG jeg syr oftere komplicere designs med mange (og små) dele. 2012 var ingen undtagelse!

Hvert år i januar starter jeg en ny BOM syet i hånden med reprostoffer ... og da det betyder at jeg så også AFSLUTTER en ny BOM hver december, står det nok rimelig klart for alle, at jeg sjældent når at færdiggøre den ene BOM, før jeg starter på den næste BOM.

Det betyder at rigtig mange fine projekter ligger her og hober sig op. Nogle af dem ligger som færdige blokke, der mangler montering med stolper eller andet imellem og andre ligger i mere eller mindre løsdele.

BOM'en i 2012 hed "8-Pointed Star Sampler BOM" og den var mere overskuelig (for både mig og deltagere end BOM'en året før som var en medaljon), da den "kun" bestod af 1 blok om måneden. Jeg havde dog ALT RIGELIGT med at skulle nå at sy den ene blok op hver måned ... og der var da også et par måneder hvor min søde mor eller en syveninde trådte til og hjalp til. Her er årets blokke i den rækkefølge som vi syede dem og som de skulle syes sammen.

Pin Wheel Star blok nr. 1

Western Spy blok nr. 2

Star Flower blok nr. 3

Pole Star blok nr. 4

Shooting Star blok nr. 5

Flying Bat blok nr. 6

Kentucky Twinkling Star blok nr. 7

Bethlehem Star blok nr. 8

Godey's blok nr. 9

Double Sashed Hunter's Star blok nr. 10

Pinwheel Star blok nr. 11

Castle Wall blok nr. 12

Nu er jeg så gået igang med sammensyningen ... og her springer jeg selvfølgelig heller ikke over, hvor gærdet er lavest, da der skal være SYEDE stolper imellem blokkene og 9-patch hjørneblokke.

Jeg håber at 2013 vil bringe et billede af en færdig 8-pointed Star Sampler BOM, så den ikke bare ender sit liv som (endnu) et ufærdigt projekt, det man også kalder en UFO.

Mit nytårsforsæt for i år (eller atter engang kunne man måske lidt tørt konstatere) må være at holde fokus og få gjort nogle af årets ufærdige projekter færdige.

Husker I mit fokus-indlæg fra i sommers?
Jeg fandt en masse UFOs frem fra gemmerne ... og det lykkedes mig da at få en ( LÆS = ET STK, 1 !!!) af dem færdige, en fin lille dukkequilt i Kentucky Twinkling Stars mønster (ligesom BOM blok nr. 7)


I de sidste dage af 2012 tog jeg også livtag med et ældre projekt, nemlig mine Tumbling Blocks og fik syet hele 8 rækker sammen. (altså mere end du kan se på billedet herunder)


I 2013 håber jeg at der kommer lidt mere gang i synålen og et af målene må være at holde fokus og reducere  bunkerne af ufærdige projekter ... selvom jeg bestemt ikke kan love at jeg ikke påbegynder nyt også ;-)

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.