Hjemme-"Træf" lørdag den 29. august fra kl. 10-17

Slået op af Helene Juul den

 kære alle

Det er næppe gået nogle pw-piger forbi at stort set alle vores sædvanlige patchwork-events både i DK og andre steder i år er aflyst grundet Covid19. Det er rigtig trist og for os som butikker noget nær en katastrofe.

For mit vedkommende har det betydet, at vi ikke kunne holde vores årlige fødselsdagsudsalg i slutningen af marts, da vi lige var gået i Lock-down ... så det blev den kedeligste fødselsdag længe, da jeg jo har fødselsdag samme dag som butikken. 

August måned plejer jo at være den helt store patchwork-måned, da Dansk Patchwork Forening afholder sit årlige Træf ... og butikken plejer at summe hele måneden af travle piger, der skærer og pakker og laver hemmeligheder. Det gør den nu alligevel, for jeg har for nogle måneder siden besluttet, at vi skulle have et lille Hjemme-Træf lørdag den 29. august. Jeg har bare tøvet lidt med at annoncerer det, da denne Corona-virus er en snedig fætter. Nu har han stukket sit hoved frem igen i Århus og andre steder ... og forsamlingsforbuddet for mere end 100 personer gælder så stadig.

Men i butikken roder der, nye varer ankommer i lind strøm og pigerne og jeg har haft travlt med at skære, folde, prismærke mm. ... og der er blevet syet en masse nye fine ting, så nu tager vi chancen og inviterer til Hjemme-Træf på butikkens hjemmeadresse på Kunnerupvej 123, Kolt i Hasselager.

Vi sætter pavillioner op i gården hvor du vil finde rigtig gode tilbud, Peter Hansen fra Peters Drejeri kommer med sine smukke trævarer og rundt omkring på matriklen vil du bl.a. kunne se en lille udstilling af Meadland Quilts syet af mig, butikkens undervisere, kunder og kursister samt nogle af de nye quilts og andre ting vi har syet. 

Holdet er nogenlunde det samme som sidste år (der mangler et par hoveder på billedet her som er fra Træf 2019) ... vi er dog superglade over IKKE at skulle pakke alting i en bil, sætte stand op og ned igen, pakke bil, køre hjem og pakke det hele ud igen ... man må jo glæde sig over det man kan ;-)

Du vil også kunne møde butikkens undervisere som demoer i forskellige teknikker; bl.a. nogle af dem, som vi håber at kunne afholde kurser i, i løbet af efteråret/vinteren (om Covid19 vil).

Da de fleste aktiviteter foregår udenfor (ja, vi håber på tørvejr), vi afspritter og sørger for at holde afstand, så skulle det være forholdsvis sikkert for alle, men medbring gerne et mundbind, hvis du føler dig utryg. Butikken på første sal er naturligvis også åbent den dag, men vi henstiller til at der max er 4 kunder i butikken af gangen ... og naturligvis skal du blive hjemme, hvis du er syg!

Vi byder på kaffe/the og småkager ... og prøver at sætte lidt stole op rundt omkring, hvis du har brug for et hvil eller et sted at spise din madpakke.

Bemærk: Du kan IKKE parkere i gården som du plejer, når du kommer, da det er her arrangmentet foregår. Vi henstiller til at du enten parkerer ved forsamlingshuset eller ved kirken som ligger et par hundrede meter fra butikken eller evt. benytter den anden indkørsel og parkerer på den anden side af huset, ved Plejehjemmet/plejeboligerne overfor eller ude på vejen. Kunnerupvej er lang og der er også parkeringsmuligheder på alle stikvejene.

Herunder er et kort, som viser med lys blå hvor du kan parkere i nærheden af butikken. 

Du kan også tage bus 1A, som holder på Kolt Østervej, lige ved Kunnerupvej. Det tager 5 minutter at gå op til butikken, som ligger på samme side som Kolt Kirke. 

Vi glæder os til at se jer lørdag den 29. august kl. 10-17

Helene & pigerne ... og Peter ;-)Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.