THE THREAD HOUSE FOLKDANCE BOM

Slået op af Helene Juul den

Har du hørt om The Thread House?

Bag dette navn finder du de dygtige engelske designere Karen Lewis, Jo Avery & Lynne Goldsworthy, der kalder sig The Thread House, når de designer og underviser sammen. De 3 damer har begået deres første BOM, der starter op i oktober. Det er så meget mere end en BOM idet det er både medlemsskab af en lukket FB-gruppe med undervisning, diverse aktiviteter, gevinster mm. 

Der lukkes op på fredag for tilmelding ... og der er vist noget med en "early bird" rabat. BOM mønsteret er udelukkende et elektronisk mønster (pr. pdf). Thread House damerne sælger ikke selv stofferne (bortset fra Jo Avery som sælger stof til sin egen version), men har lagt det ud til forskellige butikker verden rundt. Jeg blev naturligvis meget glad, da de spurgte mig om jeg ville være deres europæiske forhandler af stof til deres BOM.

Der går ca. 13 meter stof til denne BOM og de 3 designere har valgt ikke bare hver deres farvepalette, som er karakteristisk for dem, men også hvert deres mærke indenfor ensfarvede stoffer; Karen Lewis har valgt ensfarvede stoffer fra firmaet ColorWorks fra Figo, Lynne har valgt kona cottons fra Robert Kaufman og Jo Avery har valgt Spectrum Solids fra Makower.


Karen Lewis' version 
Karen har brugt 1l forkellige stoffer

Lynne Goldsworthy's version 
Lynne har brugt 9 forskellige farver

Jo Avery's version
Jo har brugt 10 forskellige farver

Quilten måler 60" x 84" (ca. 150 cm x 210 cm) og indeholder både syede og applikerede blokke, som for mange af dem kan syes både i hånden og på maskine. Du kan læse mere på deres egen side!
 

Hos Helene Juul Design vil det være muligt at købe stofkit til alle 3 versioner!

Den store pakke er stofkittet til BOM quilten, som indeholder 13 meter stof og koster Dkk 1495,- (stof nok til hele toppen) uanset hvilken version du vælger.

Måske har du ikke lyst til at sy quilten, men kan bare godt lide designernes farvepalette? Til dig har jeg lavet valget imellem:

Mellem Stofpakke med 9-11 x ½ meters stykker af hver farve til henholdsvis Dkk 517,50 / 575,- og 632,50 alt efter hvilken version du vælger

og Lille stofpakke med 9-11 fqs til henholdsvis Dkk  260,- / 290,- og 319,- alt efter hvilken version.

Både stofkit til hele quilten og Mellem og Lille stofpakke vil være at få fra oktober måned, når BOM'en starter. Du skal dog FORBESTILLE dit kit/din stofpakke for at være helt sikker på at jeg har én til dig, da jeg nemlig ikke normalt ligger inde med alle stofferne!

Send en mail til helene@helenejuul.dk hvis du ønsker at forudbestille dit kit/stofpakke :-)


Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.