Nyheder — UFO

Pinsesyning

Slået op af Helene Juul den

Atter udsigt til et par dage med tid til fordybelse i sytøjet ... HERLIGT.

Jeg har derfor fundet en gammel UFO frem og støvet den af ... store hexagoner i lækre farver. Stofferne er ALT MULIGT; designerstoffer, 1930er stoffer, 1800-tals shirtings ... og hvad skabet nu rummer. Bare farven er rigtig, kan det bruges.

Jeg er mere end halvvejs igennem projektet ... så hvis jeg nu prøver at sy lidt mere...

Læse mere →

Noget gammelt og noget nyt ...

Slået op af Helene Juul den

Det er indimellem svært at være standhaftig, når man er omringet af lækkerier ... og jeg må da indrømme, at jeg indimellem "kommer til" at starte et nyt projekt op.

Med udsigten til hele 4 fridage i træk har jeg set frem til rigtig at skulle hygge mig med sytøjet ... men havde store kvaler, for hvad skulle jeg sy? Det mest fornuftige ville jo være at sy på en af mine 50+ UFOer/WIPer ... men på den...

Læse mere →

Ups ... I did it again (så gjorde jeg det - igen...)

Slået op af Helene Juul den

Efter mit noget klynkende indlæg sidst om det deprimerende i aldrig at gøre noget færdigt, tog fanden ved mig ... og jeg kastede mig over et nyt projekt! ;-)

Det er hemmeligt ind til videre ... så jeg kan kun vise nogle af de strimmler jeg skar for at kunne sy det...


Jeg er ret forhåbningsfuld ifht færdiggørelsen, da dette er et mindre projekt, så det ender helt sikkert ikke som endnu en UFO i...

Læse mere →

En sådan lidt deprimeret status ... eller?

Slået op af Helene Juul den

Jeg har nydt de sidste par ugers status indlæg på div. (håndarbejds-)blogs over produktionen (læs færdige projekter) igennem året der gik.
... og så var det jeg lidt deprimeret kom til at tænke på, hvad jeg mon egentlig havde at vise frem i denne kategori ... havde jeg egentlig noget at vise frem???

Jeg har det jo med at søsætte flere projekter end jeg fuldfører ... OG jeg har det også med at...

Læse mere →

Tumbling Blocks - update

Slået op af Helene Juul den

Selvom det er LÆNGE SIDEN jeg har skrevet om det sidst husker nogen måske stadig mit Tumbling Blocks projekt (find evt. de øvrige blogindlæg om dette under "Etiketter"), som jeg startede på i April 2011?!?!

Det gik rigtig stærkt med at sy alle "kasserne", men jeg må så indrømme, at jeg mistede lidt af gejsten, da jeg skulle sy kasserne sammen ... og så har de bare ligget. Med en dejlig lang...

Læse mere →