Nyheder — Fokus

En sådan lidt deprimeret status ... eller?

Slået op af Helene Juul den

Jeg har nydt de sidste par ugers status indlæg på div. (håndarbejds-)blogs over produktionen (læs færdige projekter) igennem året der gik.
... og så var det jeg lidt deprimeret kom til at tænke på, hvad jeg mon egentlig havde at vise frem i denne kategori ... havde jeg egentlig noget at vise frem???

Jeg har det jo med at søsætte flere projekter end jeg fuldfører ... OG jeg har det også med at...

Læse mere →

Overvældet ...

Slået op af Helene Juul den

Det er nok det ord, der passer bedst på, hvordan jeg har det lige nu. Måske ikke helt som damen her

billedet lånt her

men tilmeldinger til Efterårets kursusprogramSTRØMMER IND i min e-postkasse; nogle kurser ER optaget, andre er tæt på at være det ... og det er bare et par dage siden, at programmet blev sendt ud. Så sidder du og OVERVEJER om du skal melde dig på et kursus, så skal du nok ikke tænke...

Læse mere →

Fokus II - hvad synes du?

Slået op af Helene Juul den

Tak til alle jer, der har lagt en eller flere kommentarer på mit indlæg om at holde fokus. Herligt at vide, at mange kan genkende dette fra sig selv ... og vil være med til at prøve at holde fokus dennne sommer på nogle af de forsømte projekter, som mange af os har liggende rundt omkring.

Nu er min halve stjerne blevet til en hel. Den skal have en kant (5 cm) og jeg har holdt audition i haven her...

Læse mere →

At holde fokus ...

Slået op af Helene Juul den

det er noget af det, som jeg har svært ved. Det skyldes til dels nok visse personlige "issues" (jeg er nok lidt af en "kaos-pilot"), men også at jeg ofte er splittet imellem alt det som jeg SKAL sy og alt det som jeg gerne VIL sy. Det er ikke altid, at de to ting følges ad ;-)

Misforstå mig nu ikke, for det er bestemt et "luksus"-problem, men ikke desto mindre et problem - eller udfordring - at eje...

Læse mere →