Nyheder — Shoo Fly

April kom og gik ...

Slået op af Helene Juul den

Kære bloglæsere ... hvis der stadig er nogle af jer derude???

UPS ... pludselig er der gået 1½ måned uden et ord her på bloggen. Faktisk har jeg ikke skrevet noget siden butikkens fødselsdag. Det er jo ikke fordi, der ikke sker noget i mit og butikkens liv. Der sker måske oven i købet for meget? Det er nemlig stadig ikke hverken fysisk eller psykisk overskud jeg har for meget af.

Uden at ville...

Læse mere →

3 stk Sandwich tak...

Slået op af Helene Juul den

Den noget specielle titel på dette indlæg hentyder til en hyggelig dag i Påsken tilbragt med de to søde quilteveninder Karin og Nanny. For et stykke tid siden luftede jeg ønsket om at vi kunne finde en dag og få monteret et par af mine quilttoppe ... hvilket som bekendt er nemmest at gøre, hvis man har et dejligt stort bord og kan hjælpes ad et par stykker.

Derfor mødtes vi en dag i Påsken til...

Læse mere →

Godt Nytår - Happy New Year

Slået op af Helene Juul den

Så er vi nået til årets sidste dag ... og den bliver (som sædvanlig) ROLIG her. Vi har ingen børn hjemme og skal "bare" hygge med lidt god mad og tv. Nøjagtig som vi bedst kan lide det.

Det er utroligt som tiden går hurtigt, når man holder fri.
Men, det har været en DEJLIG juleferie ... og jeg har både fået slappet & koblet af fra begge jobs og har fået syet og hygget mig ... stort set iført pyjamas...

Læse mere →

Hyggelige juledage

Slået op af Helene Juul den

Vi havde en rigtig dejlig dag/aften med alle vores tilsammen 6 børn i går.
Alberts unger kom til boller og kakao om formiddagen og vi hyggede os et par timer sammen, før de tog videre til deres mor, hvor de skulle holde juleaften.

Julemiddagen var igen en "hjemmedyrket" gås fra min far ... og på trods af at det var et ordentlig dyr på 7 kg, så var der ikke mange rester, da alle mand havde fået, hvad...

Læse mere →

Ferien er slut og en ny kursussæson kan begynde

Slået op af Helene Juul den

I den komme uge, uge 31 er butikken åben igen efter en dejlig lang sommerferie :-)

Som jeg da vist nok allerede har skrevet en del om i flere blogindlæg så førte sommerferien 2013 os til "The Land of the Frie" ... og bare rolig, der skal nok komme flere indlæg om dette ;-)

Heldigvis har vi også haft et par rigtig gode uger efter USA, hvor Albert stadig havde ferie (han nød en ekstra uges ferie i år)...

Læse mere →