Hyggelige juledage

Slået op af Helene Juul den

Vi havde en rigtig dejlig dag/aften med alle vores tilsammen 6 børn i går.
Alberts unger kom til boller og kakao om formiddagen og vi hyggede os et par timer sammen, før de tog videre til deres mor, hvor de skulle holde juleaften.

Julemiddagen var igen en "hjemmedyrket" gås fra min far ... og på trods af at det var et ordentlig dyr på 7 kg, så var der ikke mange rester, da alle mand havde fået, hvad de kunne spise ;-)

Jeg fik rigtig mange dejlige julegaver
 
Læsestof i form af Dan Brown's nyeste "Inferno" fra Albert unger , Yahya Hassans digtsamling, DVD "Lincoln" og et nyt betræk til strygebrædtet fra mine forældre og lækkert undertøj i cremefarvet og sort fra gemalen. Desuden var der sengetøj i fællesgave fra Alberts unger og nogle rigtig lækre køkkenredskaber fra mine unger, som også skal deles med gemalen.
Maria har leveret en stor dåse med LÆKRE hjemmebagte julesmåkager. Jeg troede det var min julegave ... men til min store overraskelse var der også et par superflotte grydelapper i moderne blågrønne stoffer og hør.

Her nydes julefreden nu i fulde drag.
Vi har sovet længe og har ikke lavet dagens gerning i dag .. men hygget igennem med forskellige stille sysler (og drukket masser af kaffe og spist chokolade og hjemmebag). Drengene har spillet deres nye spil til computer og diverse andre "spille-apparater". Albert bygger på et tysk fly fra 2. verdenskrig i skala 1:72 (hans helt store hobby) og jeg har kigget lidt på noget sytøj ... uden at det dog er blevet til mange sting endnu ;-)

 
For nogle år siden deltog jeg i et blokbytte af 9" Shoo Fly blokke. Jeg havde ikke nok til et tæppe, så de har ligget i en pose og ventet på at jeg fik syet nogle flere. Da Albert og jeg i sommers skulle til USA og blokkene var syet i Pennsylvania farver, tænkte jeg at det var et udmærket sytøj at medbringe. Jeg fik syet 4-5 blokke på vores rejse og har syet lidt videre siden, så nu har jeg nok til et tæppe. I dag har jeg pillet pap ud af mine blokke (de fleste bytteblokke er syet på maskine, men jeg har syet mine i hånden over pap) og har været i butikken og hente  "poison green", "Chrome yellow" og "Turkish Red" stoffer der skal bruges til montering. Rigtige Pennsylvania farver.
 
Jeg håber på at forvandle disse blokke til en top i løbet af juleferien, men har også et håndsyningsprojekt til sofa-hygge.
 
Er der nogle af jer andre, der skal bruge juleferien til at sy?

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.