4. Søndag i Advent ... med et gratis mønster

Slået op af Helene Juul den


Så er vi nået til 4. og dermed sidste søndag i Advent ... og det er dagen før dagen før dagen :-)

Hvordan går det derude i de små hjem? Er I ved at være klar til julen? Jeg fik juleferie fra skolen i fredags, men efter endnu en hektisk uge, der bød på flere arrangementer i butikken, en knækket tand og dermed et noget traumatisk tandlægebesøg torsdag, hvor jeg fik skiftet 3 gamle amalgam-plomber til past (uden bedøvelse!) ... og generel travlhed i butikken da mange gerne lige ville sikre sig et sytøj inden jul eller benytte sig af mit udsalg før jeg lukkede ned, så har jeg altså været noget død i sværene hele weekenden.

Lørdag blev der handlet det meste af julemaden. Resten (samt de sidste 1-2 julegaver) skal ordnes i morgen. Konfekt har jeg planer om at nusse lidt med, når jeg har skrevet min hilsen til jer ... og ja, så kan julen da bare komme.

Nu har jeg siddet og arbejdet med min hjemmeside i et par timer ... og jeg er stadig ikke blevet klog på, HVORFOR jeg ikke kan få forbindelse til den ... og dermed heller ikke få lov til at uploade det 4. og sidste gratis mønster til mine nyhedsbrevs abonnenter.

Nu er jeg blevet træt af at rode med det, så nu lægger jeg det ud her på Blogger ... så er der også flere der får glæde af det (og måske får de lyst til at melde sig på nyhedsbrevet???) ;-)

Søndagens mønster er designet af mig ... og allervenligst syet af en af mine undervisere, Anne Henriksen, der tilbød mig en hånd midt i juletravlheden. Tak for det Anne!


Disse "Blandet slik" mug rugs er syet af en moda candy pakke, "Old Glory Gatherings" og hvis man tilsætter en smule hør/bommuld eller andet lyst stof kan man få hele 4 mug rugs ud af en candy pakke!

Her er bagsiden

og herunder finder du pdf-filen med vejledningen:Eller download evt. filen via butikkens FaceBook side

Selvom jeg havde SÅ MANGE candy pakker af denne kollektion (og DERFOR valgte at bruge denne), må jeg desværre fortælle at de er væk nu, solgt under status-/julesalget, men nu ved de af jer, som har købt den, hvad I kan bruge den til ... og I andre må vælge en anden ;-)

Da jeg jo ikke kan få kontakt til butikkens hjemmeside, så kan jeg af gode grunde heller ikke få lagt billede ind af de candy pakker jeg har tilbage (og som stadig sælges med -25% rabat), men her er billeder af dem

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Candy  (eller mini charm pakker) er en nyere for ”pre-cuts og indeholder 42 stk kvadrater i 2½” størrelse (6,35 cm), og da Maria og jeg for et par måneder siden snakkede om Adventsmønstre til i år, blev vi enige om at vi ville slå et slag for disse søde små stofpakker og bl.a. give nogle bud på, hvad man kan bruge disse til. Samtidig er det blevet vældigt populært at sy de såkaldte ”mug rugs”; en slags små dækkeservietter (eller kaffe-kage servietter som jeg plejer at kalde dem), så 3 ud af vores 4 Adventsmønstre har faktisk været på mug rugs.
 
 
At dømme ud fra de mange positive tilkendegivelser jeg har fået (efter første uges sure mails) er der noget, der tyder på at de fleste har været vældig begejstrede for vores idé. Hvis du af en eller anden grund ikke kan downloade mønstret eller er kommet for sent med at gemme det, før det forsvandt .. så send mig en mail og så skal jeg eftersende det. Jeg ved mange af jer bruger jeres arbejdsmails til nyhedsbreve og dermed ser I det måske først EFTER jul.

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.