Nyheder — Julegaver

Hyggelige juledage

Slået op af Helene Juul den

Vi havde en rigtig dejlig dag/aften med alle vores tilsammen 6 børn i går.
Alberts unger kom til boller og kakao om formiddagen og vi hyggede os et par timer sammen, før de tog videre til deres mor, hvor de skulle holde juleaften.

Julemiddagen var igen en "hjemmedyrket" gås fra min far ... og på trods af at det var et ordentlig dyr på 7 kg, så var der ikke mange rester, da alle mand havde fået, hvad...

Læse mere →

Julehygge

Slået op af Helene Juul den

Så er (en del af) julen overstået for denne gang ... (noget af) julemaden er spist, gaverne pakket op og gæsterne gået hjem. Det sidste skete nu først engang i nat, så vi sov for en gangs skyld temmelig længe her til morgen.

Juletræet får lige lov til at stå i dag ... og så bliver det altså afpyntet og smidt ud igen. Det fylder alt for meget i vores lille stue.

Før det sker tænkte jeg, at jeg lige...

Læse mere →

1. søndag i Advent

Slået op af Helene Juul den

I dag havde jeg åbent i butikken igen med drop-in sycafé. En lille håndfuld trodsede kulden og sneen og kiggede forbi.

 
Maria og jeg var der tidligt og fandt ting og sager frem til dagens Værtinde tema. Små fine ting, som er gode at bruge som gaver. Det kunne f.eks. være disse søde Scissor Pals, som er beregnet til at sættes fast på en saks, men også er fine at bruge på rulleskæren, mobiltelefonen...

Læse mere →

Sidste øjebliks julegaver/tutorial

Slået op af Helene Juul den

Da der ligesom ikke var meget andet at gøre i dag end at blive indenfor, fik jeg produceret et par sidste øjebliks julegaver til Alberts (voksne) børn, der kommer i morgen. Stephanie havde ønsket sig grydelapper, og da jeg nu var igang, kunne jeg lige så godt sy til hendes 2 brødre også.

 
Og da jeg nu var igang, så kunne jeg jo lige så godt lave en lille tutorial til mine bloglæsere også. I kan nå...

Læse mere →