1. søndag i Advent

Slået op af Helene Juul den

I dag havde jeg åbent i butikken igen med drop-in sycafé. En lille håndfuld trodsede kulden og sneen og kiggede forbi.

 
Maria og jeg var der tidligt og fandt ting og sager frem til dagens Værtinde tema. Små fine ting, som er gode at bruge som gaver. Det kunne f.eks. være disse søde Scissor Pals, som er beregnet til at sættes fast på en saks, men også er fine at bruge på rulleskæren, mobiltelefonen eller måske sættes fast på en taske. De koster normalt Dkk 74,- men nu sælger jeg ud af dem til Dkk 30,- pr. stk og 4 stk for Dkk 100,-. Tilbuddet er så længe lager haves ...

 
Eller hvad med disse små rejse sykits i en sød lille prikket dåse, indeholdende alt hvad man lige har brug for i en snæver vending på ferie f.eks. Normalprisen er Dkk 40,- og nu kan de erhverves for bare Dkk 20,- pr. stk.
 
 
Er du til dåser og æsker så har vi jo også de små fine "ruler box" æsker til fingerbøl, knappenåle mm, håndsnekeret af tommestokke af en lille amerikansk mand ude i hans skur. Jeg har ikke ret mange og sælger dem nu til Dkk 75,- pr. stk (normalpris Dkk 199,-). En fin gave til dig selv eller en syveninde.
 
 
og så er der kommet nye forsyninger af de søde Candy pakker; 42 stykker stof i 2,5" størrelse, der passer sammen.
 
 
Denne søndag i Advent var også dagen, hvor det første gratis Adventsmønster i 2012 fra Helene Juul Design fandt vej til nyhedsbrevsabonnenternes e-postkasser.
 
 
 
 En utrolig søde pose "Hjertens Kær" designet af Maria Harrits fra AllMomasQuilt. Den er rigtig sød og julet syet op i rød/hvide stoffer og er således også en god gaveidé til julens arrangementer .... men er også aldeles henrivende (og meget Maria-agtig) i pink og lime. En rigtig tøsegave. Stoffer og bånd er naturligvis også fra butikken.
 
Hvis du ikke allerede er abonnent på butikkens nyhedsbrev, så skynd dig at melde dig på, så du kan være med i "gaveregnen" her i december ;-)
 
Fortsat god søndag!

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.