Nyheder — Allmomas Quilt

Ledige pladser på Kursus i Fjerquiltning med Maria Harrits

Slået op af Helene Juul den


Maria Harrits kendes af butikkens kunder, som en dygtig quilter, og som vores mangeårig underviser udi quiltningens kunst.




Dette kursus er for dig, der allerede mestre kunsten quilte i fri hånd, men som trænger til et kærligt spark for at komme videre og ikke ”bare” lave ”kurseduller”.




Denne aften skal der nemlig quiltes fjer i forskellige afskygninger! Fjer er et motiv, der egner sig til alle...

Læse mere →

Gravity quilt som BOM hos Helene Juul

Slået op af Helene Juul den

Moderne Mormorvar den første moderne månedsblok/BOM som vi har kørt i butikken. Den var både så sjov at designe og sy, at vi har besluttet os for at starte endnu en moderne BOM op i kølvandet af Moderne Mormor som nærmer sig sin afslutning ... da vi har på fornemmelsen, at vi har fået skabet et (nyt) behov ... ikke bare hos os selv, men også hos vores kunder/abonnenter for at videreudforske det...

Læse mere →

Marias år med stash abo

Slået op af Helene Juul den

I januar 2014 startede jeg et nyt stof abonnement op, kaldet "Stash Abo". Stash er det engelske ord for en quilters lager/stofskat, og stofferne i dette abonnement er moderne stoffer i farvehjulets farver; hver måned én farve.

Billederne her er taget af Maria og lånt på hendes blog

Maria Harrits fra bloggen All Momas Quilthar været en af abonnenterne på stash hele året. Hun har syet grydelapper af...

Læse mere →

Ugens Darling - Quiltning

Slået op af Helene Juul den

Tid til endnu et "Ugens Darling" indlæg.
I denne uge er det kunsten at quilte ... eller ej, der her optaget mig og derfor bliver emnet.
Skal man quilte selv eller lade andre om det?  I hånden eller på maskine? Med hvad og hvordan? Hvilken tråd og hvilket mellemfoer?

Ja, jeg overvejede mange ting ... og dermed forskellige forslag til titel på dette blogindlæg, men besluttede mig for den mest simple....

Læse mere →

Quiltefestival i Aulby

Slået op af Helene Juul den

I går var jeg på tur med min søde veninde Maria. Turen gik til Quiltefestival i Aulby ... og var et lille plaster på vores aflyste Norges-tur. Vi havde sådan glædet os til at deltage i Nordisk Træf, men det blev der som bekendt ikke noget af.

Det var min første tur til Aulby. Jeg har altid været forhindret i at besøge dette arrangement, men i år var kalenderen jo ryddet pga. Norges-turen.

Arrangemen...

Læse mere →