Gravity quilt som BOM hos Helene Juul

Slået op af Helene Juul den

Moderne Mormor var den første moderne månedsblok/BOM som vi har kørt i butikken. Den var både så sjov at designe og sy, at vi har besluttet os for at starte endnu en moderne BOM op i kølvandet af Moderne Mormor som nærmer sig sin afslutning ... da vi har på fornemmelsen, at vi har fået skabet et (nyt) behov ... ikke bare hos os selv, men også hos vores kunder/abonnenter for at videreudforske det mere stringente, rene, minimalistiske udtryk disse moderne quilts har ifht. de traditionelle?!?! ;-)

Gravity BOM, str.97" x 96"/ ca. 2,46 x 2,44 m 

billede Jaybirdquilts

Da jeg så de første billeder på Instagram af Jay Bird's "Gravity" på fb og Instagram i efteråret/vinteren blev jeg fyr og flamme. Denne quilt har utrolig mange af de elementer, som jeg selv er så glad for ... den er syet i farvehjulets farver, det er en stjernequilt ... og den er syet af de UTROLIG LÆKRE kona cottons (som jeg måske også er "bange for" at jeg har fået skabt et behov for blandt mine kunder ... fnis).

MEN...den er jo syet på maskine og quiltet på maskine (og jeg udelukker ikke, at man ikke kan sy den i hånden selvom det ville være noget af en opgave), så jeg vidste jo også godt, at den fik jeg ikke selv syet ... og når man kører en BOM så skal der altså syes en model, så man selv kender projektet og kan vejlede abonnenterne. Men...jeg vidste jo heldigvis, HVEM jeg kunne spørge. Maria Harrits kan nemlig lide ret mange af de samme ting som mig ... OG hun er jo en aldeles dygtig maskinsyer og ikke mindst så quilter hun jo nærmest GUDDOMMELIGT på sin symaskine.

Jeg behøvede ikke sige ret meget den dag jeg ringede for ½ års tid siden ... der blev meget hurtigt sagt "JA" i den anden ende af røret. Maria er pt. rigtig godt i gang med at sy modellen

billede copyright allmomasquilt

som vil blive udstillet på Træf i Roskilde i næste måned.

Da det jo ikke er butikkens eget design, er vi godt klar over, at vi ikke er de eneste, der tilbyder denne BOM ... men vi synes alligevel at vi har et rigtig godt tilbud til jer, så føler man sig fristet kan man herunder læse mere om retningslinjer, betingelser og pris for dette BOM projekt:

GRAVITY BOM OVER 10 MÅNEDER

BOM'en starter midten/slutningen af september (præcis dato følger), således at vi lige kan nå at komme hjem og få pakket ud fra Træf.

Pris:
Den samlede pris for denne BOM er Dkk 2007,-. Denne udgift er fordelt således:

1. måned: 12 stk. 10” kvadrater og Gravity BOM hæfte (på engelsk), Dkk 240 inkl. porto
2.-9. måned: 12 stk. 10” kvadrater, Dkk 189,- pr. mdr inkl. porto
10. måned: Kantstof (ca. 9 m), Dkk 255 inkl. porto
samlet pris: Dkk 2007,- for alt stof til top (15,75 m) samt mønsterhæfte med engelsk tekst.
BEMÆRK: Afhenter du selv dine BOM pakker i butikken kan du spare Dkk 435,- i porto!

OBS: Vælger du at betale det hele forud på én gang, så er den SAMLEDE PRIS: Dkk 1850,- !!!
Fordelen er at du sparer penge og ikke behøver at bekymre dig om den månedlige udgift

ANG. FORSENDELSE TIL UDLANDET (INDEN FOR EUROPA):
Skal dine BOM pakker sendes udenfor DK's grænser er der en difference på Dkk 271,- i porto, så hvis du betaler alt på én gang, bliver prisen Dkk 1850,- + 271,- = Dkk 2121,-. Betaler man pr. måned bliver denne udgift naturligvis fordelt ud over de 10 pakker.

Uanset om du vælger at betale månedsvis eller evt. betaler alt på én gang, vil du blive opkrævet henholdsvis første måneds pakkepris eller hele BOM'ens pris ved tilmelding ... således at jeg har penge til at købe ind til den ;-)

Som BOM abonnent hos Helene Juul Design er vi glade for at kunne tilbyde en EKSTRA OG GRATIS service:
Dansk vejledning udarbejdet af Maria Harrits med billeder, ikke som erstatning for, men som supplement til mønsteret. Du får tips og tricks til sammensyning, perfekt matchende sømme, presning af blokke mv. og IKKE MINDST mulighed for at være med i en lukket dansk fb Gravity gruppe, hvor vi kan følge og hjælpe hinanden undervejs i projektet.

billede copyright allmomasquilt
BEMÆRK: Denne BOM er for den let øvede og op. Man skal være vant til at arbejde i
inch og sy på maskine med inch-trykfod.

Foruden kittet får du brug for:
Hex n'more Ruler til Dkk 248,-
Super Sidekick Ruler til Dkk 278,-

billede Jaybirdquilts

Hvis en eller begge linealer bestilles og betales ifbm. tilmelding til BOM'en får man desuden 10% rabat på disse.

Send en mail til helene snabel a helenejuul dot dk for at melde dig til!

Der bliver også mulighed for at melde til et  "Introduktion til Gravity BOM" kursus i butikken, hvor Maria demonstrerer, hvordan man bruger linealerne og hjælper med at komme i gang med første pakke. Mere om dette kursus i vores kommende kursusprogram for efterår/vinter 2015 som pt. er under udarbejdelse.'

billede copyright allmomasquilt
 
billede copyright allmomasquilt


Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.