Marias år med stash abo

Slået op af Helene Juul den

I januar 2014 startede jeg et nyt stof abonnement op, kaldet "Stash Abo". Stash er det engelske ord for en quilters lager/stofskat, og stofferne i dette abonnement er moderne stoffer i farvehjulets farver; hver måned én farve.

Billederne her er taget af Maria og lånt på hendes blog

Maria Harrits fra bloggen All Momas Quilt har været en af abonnenterne på stash hele året. Hun har syet grydelapper af sine stoffer. Det eneste hun har tilsat er en lækker hør/bomuld. Ellers er der "kun" brugt stoffer fra abonnementet.

Billederne her er taget af Maria og lånt på hendes blog

Billederne her er taget af Maria og lånt på hendes blog

Der har været rigtig stor interesse for abonnementet og Marias grydelapper ... og Maria selv har også været meget begejstret for sine fine grydelapper og har derfor besluttet sig for at sy dem op som blokke til en quilt. Da også mange af mine kunder har været ret vilde med grydelapperne vil de sikkert blive glade for at høre, at Maria vil lægge dette mønster ud gratis ... på et tidspunkt når hun engang er færdig med det.

Selvom vi i december blev færdige med farvecirklen er vi helt klar til at starte på en ny omgang endnu, da en moderne stash ikke er komplet uden sort/hvide, grå og low volume stoffer.

Stash abonnementet kan du læse mere om her. Der er stadig få ledige pladser!

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.