Nyheder — kursus

Ledige pladser på kursus Patchwork på maskine for begyndere med Maria Harrits

Slået op af Helene Juul den


Dette er kurset til dig, der gerne vil sy patchwork på maskine, men lige har brug for et lille puf for at komme rigtig godt i gang. Om du er nybegynder eller måske har syet lidt allerede, vil kurset give dig en forståelse for de grundlæggende teknikker inden for patchwork.



I løbet af de 2 kursusaftener kommer vi rundt om alle de BASALE teknikker til at skære og sy i inch ("). I vil blive undervist...

Læse mere →

Ledige pladser på Kursus i Fjerquiltning med Maria Harrits

Slået op af Helene Juul den


Maria Harrits kendes af butikkens kunder, som en dygtig quilter, og som vores mangeårig underviser udi quiltningens kunst.




Dette kursus er for dig, der allerede mestre kunsten quilte i fri hånd, men som trænger til et kærligt spark for at komme videre og ikke ”bare” lave ”kurseduller”.




Denne aften skal der nemlig quiltes fjer i forskellige afskygninger! Fjer er et motiv, der egner sig til alle...

Læse mere →

Kursusprogram forår 2016 er klar - opdateret version!

Slået op af Helene Juul den

I dag 7. januar er kursusprogrammet blevet opdateret.
Der havde fået sneget sig et par enkelte forkerte datoer og priser ind i programmet. sådan er det altid ... man kan ikke se skoven for bare træer, når man har siddet med næsen i noget så længe.

Vær opmærksom på, at der er allerede en del cafeer, der er overtegnet, så tøv ikke for længe, hvis du vil sikre dig en plads!


kære alle
På et hængende hår...

Læse mere →

Endnu et par nye albums i butikkens elektroniske foto-album

Slået op af Helene Juul den

De, der har fulgt butikken og mig igennem længere tid, har nok fundet ud at, at jeg har et elektronisk fotoalbum hos den tjeneste, der hedder flickr. Her uploader jeg en del af de mange fine billeder, som min bedre halvdel, Albert tager i forbindelse med butikkens kurser og arrangementer. Ligesom der også får sneget sig et par af mine egne (mobil-)billeder ind ;-)

Butikkens flickr-album finder du h...

Læse mere →

En dag med Petra Prins - Trunkshow & workshop i Coleshill Quilten

Slået op af Helene Juul den

I går lørdag 21. marts oprandt dagen, jeg havde glædet mig meget til ... hvor hollandske quiltshop ejer, quilter, forfatter og stofdesigner Petra Prins skulle komme på besøg hos Helene Juul Design for at give kursus. Også denne gang foregik det i fælleshuset i Hørning, hvor der er lyst og dejligt og god plads.

Det var en fantastisk dejlig dag!
Vi lagde ud med kaffe/the og rundstykker og så et...

Læse mere →