Kursusprogram forår 2016 er klar - opdateret version!

Slået op af Helene Juul den

I dag 7. januar er kursusprogrammet blevet opdateret.
Der havde fået sneget sig et par enkelte forkerte datoer og priser ind i programmet. sådan er det altid ... man kan ikke se skoven for bare træer, når man har siddet med næsen i noget så længe.

Vær opmærksom på, at der er allerede en del cafeer, der er overtegnet, så tøv ikke for længe, hvis du vil sikre dig en plads!


kære alle
På et hængende hår ... hverdagen starter igen i morgen på lærerjobbet ... men først fredag den 8. i butikken.

Men, nu er kursusprogrammet altså klar. Foreløbig ligger det her på bloggen ... og så kommer det på hjemmesiden en af dagene.

Jeg glemmer altid, hvor lang tid det tager at lave ... når jeg først engang har fået alle oplysninger og billeder mm fra de andre undervisere, ligger der stadig RIGTIG MEGET arbejde til mig med at få det hele koordineret, teksten skrevet og sat pænt op ... men nu er det her.

Jeg synes selv, at der (igen) er rigtig mange spændende ting på programmet ...
Vi fortsætter med Farm Girl Vintage Sew-Along, hvor vi har plads til et par stykker mere. Vi starter en anden ny spændende Sew-Along op, Smitten, designet af Lucy Kingwell, Jen Kingwells datter. Vi har atter de efterspurgte kurser på Farvelære og Begynder-maskinsyning på programmet ... og og og ... ja, tag selv et kig.

Ønsker du at tilmelde dig et kursus eller en café skal du sende mig en mail.

Kursusprogrammet finder du her


Her ser du Anne's blokke til hendes version af "Smitten", som vi kommer til at køre som en Sew-Along. Man kan være med på denne "Smitten Sew-Allong" som kursist, hvor man enten kan lære at sy i hånden på amerikansk ... eller bare være med og hyggesy med de andre, hvis man allerede kender teknikken.

Man kan også sidde hjemme ved sig selv og sy med og nøjes med at købe mønster ... og evt. stof ... eller bruge sine rester, da Smitten er et oplagt resteprojekt.

Der går 20 fat quarters til tæppet og jeg har pakket 2 forskellige stofpakker :-)
Et projekt som dette er naturligvis et oplagt resteprojekt, men hvis du ønsker at lave noget, der ligner Annes, er det muligt. 

Begge pakker indeholder LÆKRE stoffer fra serien ”Imprint” fra Art Gallery samt stoffer fra Carolyn Friedlander/Kaufman og Cotton & Steel. Prisen for en sådan stofpakke er Dkk 699,-.

Bemærk: mønster og stof kan naturligvis købes uden deltagelse i kurset!

Den ene pakke med stoffer (stort set) magen til stofferne Anne har brugt til sine blokke i farverne blå, turkis, grå, hvid, karrygul og orange. 


Den anden pakke er i farverne turkis, pink, grå og hvid. 


Jeg sammensætter gerne andre pakker i andre farver, hvis der er ønske herom. Det vil ikke være nødvendigt at købe noget stof for at være med til at sy!

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.