Nyheder — reproduktionsstoffer

Di Ford - Ære være hendes minde!

Slået op af Helene Juul den

For et par uger siden kom det mig for høre, at patchwork-verden har mistet en af sine helt store stjerner idet australske Di Ford-Hall er død efter længere tids sygdom.


Den 11. januar 2019 poster Di Ford på både sin instagram og Facebook konti, at hun ville være "missing in action" i de kommende 9-10 måneder, da hun har fået konstateret en meget sjælden form for Leukæmi. I løbet af de næste måneder...

Læse mere →

Columbian Star BOM 2020

Slået op af Helene Juul den



Hos Helene Juul Design har vi siden butikkens start i 2006 tilbudt mindst én BOM om året. De fleste af de er helt unikke projekter, specielt designet af mig til butikkens kunder - og som derfor ikke fåes andre steder. Jeg har stor og trofast skare af abonnenter, der melder sig på år efter år. og syr med uanset, hvad jeg finder på. Det er jeg både glad og stolt over.

I år kan jeg blandt andet...

Læse mere →

The Wilson-Tate Hexagon Star BOM

Slået op af Helene Juul den

Der er sikkert nogle af jer, som er bekendt med, at en af mine store passioner er quilthistorie ... og at jeg også har en lille samling af antikke quilts. Det har jeg tidligere skrevet om her

Jeg har flere gange lavet både kopier af antikke quilts og såkaldte "adoptations"/fortolkninger af antikke quilts, hvor jeg designet en quilt, som den ville have set ud i "bygone eras".

The Wilson-Tate Hexagon...

Læse mere →

Kwik Sparklers Repro BOM 2019

Slået op af Helene Juul den

Tak for den overvældende store interesse, der har været for den første af butikkens BOM projekter, Mega Shoo Fly Shadows.

Som lovet har jeg mere "i ærmet". Denne gang udelukket for de af jer, som kan lide at sy i hånden over pap og som jeg elsker scrappy 1800-tals reproduktionsstoffer :-)

Kwik Sparklers Repro BOM 2019

design af Karie Jewell

Så snart jeg så Karie Jewell's EPP mønster Kwik Sparklers var...

Læse mere →

Antikke quilts - min store passion

Slået op af Helene Juul den

Her er et par billeder fra en sjov photo shoot med manden min. Det er nok ikke nogen hemmelighed for nogen, at jeg har en stor kærlighed til antikke quilts og efterhånden også en anseelig samling. 

De fleste af mine antikke quilts er købt på rejser i USA og England, som da jeg f.eks. besøgte Christoper Wilson Tate fra Antique Textiles Companyi London første gang i 2015. Det skrev jeg senere en...

Læse mere →