Nyheder — Mrs. Billings

Mrs. Billings pakke 2

Slået op af Helene Juul den

I mandags havde vi 3. mødegang i butikken med Mrs. Billings BOM'en. Der er "kun" nyt sytøj hver 2. gang, da dette er et digeret projekt, så damerne var spændte på, hvordan runde nr. 2 så ud og hvilke stoffer de fik.

Vi havde en rigtig hyggelig aften, hvor vi hyggede os og spiste lagkage, da både butikken og undertegnede har noget at fejre i disse dage. De fleste var stort set færdige med pakke 1 og...

Læse mere →

Ny Mrs. Billings blog og post der er blevet væk

Slået op af Helene Juul den

På Mrs. Billings BOM aften i mandags kom vi til at tale om at lave en blog tilegnet vores syning af dette skønne tæppe, hvor vi kan dele information og billeder om projektet, mens vi syr.

Bloggen finder du her

Har du meldt dig til abonnementet på Mrs. Billings og undrer dig over, at du ikke har hørt fra mig endnu ... så kig i mailboksen i denne weekend. Jeg har gået og trukket den lidt i ørerne, da...

Læse mere →

Må jeg præsentere Mrs. Billings - ny månedsblok

Slået op af Helene Juul den

Opdatering 13/1 2013:

BEMÆRK at Mrs. Billings BOM er OVERTEGNET!!!

Traditionen tro har vi også i år en historisk BOM syet i repro-stoffer hos Helene Juul. En BOM, som man både kan abonnerer på og en BOM som man kan være kursist på; dvs. hvor vi mødes i butikken og syr én mandag hver måned.
 
Mine repro-BOMs er ofte kopier af antikke quilts - eller i det mindste inspireret af antikke quilts. Sidste år...

Læse mere →