Nyheder — Civil War Quilts

Det er altid dejligt ...

Slået op af Helene Juul den

når man ser nogle færdige resultater af mønstre man selv har designet ... eller stof man har solgt til kunder.

På udstilling på Årets Træf spottede jeg flere af den slags quilts - og det er en skøn følelse. Dog ville jeg ønske at flere gjorde sig den ulejlighed at angive kilde på deres udstillede quilts ... altså hvilket mønster man har brugt. De fleste syr jo efter et mønster fra en bog eller et...

Læse mere →

I hånden eller på maskine?

Slået op af Helene Juul den

Nogen er de fødte maskinsyere, andre er håndsyersker om en hals og andre igen kombinerer lystigt de to ting. Jeg hører helt sikkert til i kategori 2, håndsyerskerne. Ikke fordi jeg ikke KAN eller VIL sy på maskine, jeg foretrækker bare at sy i hånden - også når mine syveninder hovedrystende vender det hvide ud af øjnene, fordi jeg har givet mig i kast med noget, som man "meget nemmere og hurtigere...

Læse mere →

Gave - on demand

Slået op af Helene Juul den

En hel arbejdsuge uden at have rørt nål og tråd ... så får man næsten abstinenser.
Her er noget af det, jeg skal lege med i weekenden. Det er til en gave ... "on demand" ... min søde papdatter fik grydelapper i julegave og ønsker nu dækkeservietter til sin føs'da ;-)
Og så skal jeg naturligvis også videre med Civil War blokkene. Blok nr. 3er allerede kommet op ... og blok 2 ligger stadig kun skåret...

Læse mere →

North Star klipppet ... og nu en lille "morfar"

Slået op af Helene Juul den

Puh, sikke en uge!
Der blev ikke mange minutter at kede sig i ... endnu færre til at svinge synålen i, men det var dejligt at komme tilbage "på pinden" og mærke at både "mine børn" i skolen og mine kunder i butikken var glade for at se mig igen.

Nu er det weekend. Jeg har lige set skæreinstruktionerne til den nye blok på Barbara Brackmans Civil War projekt og har fået skåret denne uges blok, "North...

Læse mere →

Catch Me If You Can

Slået op af Helene Juul den

Det nye år er startet godt ...
Jeg har sovet længe!
Manden har serveret kaffe og frisk franskbrød til morgen ...
Jeg har tilbragt ADSKILLIGE timer i min pyjamas med at surfe rundt på nettet ...
Og jeg er godt igang med at opfylde løftet til mig selv (og jer) om at jeg i år skal lave mere FOR MIN SKYLD ... SOM JEG HAR LYST TIL.
Barbara Brackman har i anledning af at 2011 er året, hvor den Amerikanske...

Læse mere →