Catch Me If You Can

Slået op af Helene Juul den

Det nye år er startet godt ...
Jeg har sovet længe!
Manden har serveret kaffe og frisk franskbrød til morgen ...
Jeg har tilbragt ADSKILLIGE timer i min pyjamas med at surfe rundt på nettet ...
Og jeg er godt igang med at opfylde løftet til mig selv (og jer) om at jeg i år skal lave mere FOR MIN SKYLD ... SOM JEG HAR LYST TIL.
Barbara Brackman har i anledning af at 2011 er året, hvor den Amerikanske Borgerkrig brød ud imellem Nord og Syd, oprettet en ny blog Civil War Quilts, hvor hun vil fortælle historier fra den årlange krig imellem amerikanske brødre ... og tilbyder en ny gratis blok hver lørdag, så du med årets udgang har en flot quilt inspireret af Borgerkrigen.

Så jeg har gjort det ... jeg har skåret stoffer til den første blok "Catch me if you can" og skal nu bare sy den sammen ... på maskine! Jeg har bare taget stoffer, jeg havde lyst til ... fra egen stash og uden at tage hensyn til om det er stoffer, jeg har i butikken ... og det er kun for min egen fornøjelses skyld.

GOD FØLELSE!!!!

update ... nogle timer senere ... en færdig blok

Færdig - om end ikke perfekt. Det må være "godt nok". Når man er en håndsyer som mig, så er man måske ekstra kritisk? Jeg har i allefald ikke rutinen på maskine til at få det lige så fint som jeg kan i hånden. Nu må vi så bare se om jeg virkelig kan finde tid til at lave en ugentlig blok?


Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.