Et (godt?) nyt år

Slået op af Helene Juul den

Kære bloglæsere
En sidste hilsen i det gamle år inden det for alvor "knalder løs" allesteder.

Vi er hjemme og skal (endnu engang) nyde en dejlig stille hjemmeaften. Jeg er én af dem, der ikke er så forfærdelig glad for disse nytårsaftener. Jeg bliver sådan lidt sentimental og stille og foretrækker hjemlig hygge, god mad og lidt spændende i tv på årets sidste aften. Menuen i dag lyder på rejecoctails, lammesteg, flødekartofler, hvidløgsbønner og is til dessert. Vi har også lidt hjemmelavet chokolade til kaffe så alt i alt er der "lagt i kakkelovnen" til en god og hyggelig aften.

Sytøjet skal også røres. Jeg er skifter lidt imellem syning på den ene og den anden BOM, der starter i januar. Heldigvis er jeg blevet lovet lidt syhjælp ind imellem igen i dette år, for jeg må da være skør med hele 2 BOMs på én gang.

Nytårsforsæt er der ingen af ... eller er der? Jeg HAR tabt mig (10 kg på 1½ år), hvilket da er meget god og viser sig at være holdbart, fordi det skyldes en kostomlægning. Jeg ryger ikke ... og chokoladelasten er også under normale omstændigheder godt hold nede. Så er der kun kaffen ... og stoffern tilbage ... og ingen af delene er jeg villig til at give afkald på!

Det er svært for mig at lave indkøbsstop ... for så synes mine kunder nok jeg bliver for kedelig ... og jeg må da også indrømme, at der allerede er nye stoffer på vej til butikken igen :-)

Det eneste nytårsforsæt jeg kan komme i tanke om - hvis man da kan kalde det sådan - er at jeg har lovet mig selv at jeg i 2011 i højere grad end i 2010 vil sy noget FOR MIG SELV, noget som jeg har lyst til ... kun for min skyld ... og ikke fordi det skal bruges som en model eller et mønster til butikken. Jeg har LÆNGE gået og ønsket mig at gå i gang med et større applikationsprojekt og har kigget længe på australske Kim McLeans flotte mønstre. Denne blog er af og for de bloggere, der syr på et af Kim's mønstre.
Mit største dilemma lige nu er bare om jeg skal hoppe på kaffe fasset vognen eller sy i reprostoffer som f.eks. Kathie gør ... og hvilket mønster jeg skal vælge. Tror jeg hælder lidt til Lollipop Trees (denne syet af Kathy fra Material Obsession) i første omgang, men lad os se, når jeg står med mønstrene i hånden.

Og skal jeg - som jeg oprindelig havde tænkt - have lyse prikkede baggrunde på mine Lollipops eller "go dark" ligesom Gisele, der har syet denne flotte blok herunder:

Lollipop blok syet af Gisele, billedet lånt hos Glorious Applique

Ak ja ... mange beslutninger venter forude, men, nu har jeg - som rigtige nytårsforsæt skal - formuleret det højt ... og jeg har så sikkert jer til at minde mig om, hvad jeg har lovet!

Rigtig godt og kreativt nytår til jer alle!

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.