Tada ... Vindere i pudekonkurrencen

Slået op af Helene Juul den

Kære bloglæsere
Allerførst en lidt forsinket julehilsen herfra. Jeg havde haft planer om at skulle skrive en sådan i går eftermiddags og samtidig udråbe vinderne i Helene Juul Designs Pudekonkurrence ... men en mindre (eller i mine øjne større) julekatastrofe indtraf i går, da vi skulle hente alle mine julesager op fra kælderen for at pynte juletræet. Vi har haft vandskade ... så 2/3 af min julepynt var så medtaget af vand og mug, at der ikke var andet at gøre end at smide det ud!!!
Jeg GRÆD ... ikke fordi det var meget værdifulde ting (alle mine Georg Jensen juleophæng lå stadig fine og næsten uberøte i deres plastikæsker), men de ødelagte julesager havde stor sentimental betydning og stor affektionsværdi for mig. Mange af tingene har jeg fået af mennesker, der ikke længere er iblandt os; ting som min mormor og min svigermor har enten lavet til mig eller købt til mig (begge var JULEELSKERE med stort J)og rigtig mange af tingene har jeg enten selv lavet eller købt igennem årene på div. julemesser og julestuer rundt omkring. Heldigvis havde vi købt et meget lille juletræ og med lidt hiv og sving fik vi alligevel pyntet juletræet  ...  lidt sparsomt ganske vist!
Og midt i julekatastrofen og klargøring af julemaden og gæsternes ankomst ... ja så glemte jeg alt om julehilsener og pudekonkurrence.

Men ta da ... det glæder mig at præsentere jer for vinderne i december måneds pudekonkurrence. Konkurrencen var tæt imellem pude nr. 1 og 2, men når jeg gør alle stemmer op, der er kommet i krukken i butikken, indkommet pr. mail og skrevet i kommentarer her på bloggen (ialt 97 stemmer), så er resultatet således:
Vinder af pudekonkurrencen med 31 stemmer: Pude nr. 2 syet af Maria Harrits
Maria vinder et gavekort til butikken på Dkk 500,-

2. plads i pudekonkurrencen med 30 stemmer går til Susanne Jacobsen (non-blogger) for pude nr. 4
Susanne vinder et gavekort til butikken på Dkk 300,-

og på 3. pladsen med 20 stemmer har vi en anden non-blogger Karin Kristiansen med pude nr. 6
Karin vinder et gavekort til butikken på Dkk 200,-

Pude nr. 1 var ligeledes syet af Maria, pude nr. 3 (pingvinen) er designet og syet af Gittes 10 årige datter (Beklager kan ikke huske hendes navn i skrivende stund) men for deltagelsen kan hun afhente et gavekort til butikken på Dkk 100,- og endelig var pude nr. 5 syet af min mor Alice Knudsen. Tak til alle deltagere i konkurrencen for at ville tage udfordringen op midt i en travl juletid og for jeres yderste opfindsomme og flotte bidrag! :-)

Blandt jer, der har stemt enten i butikken i Hørning eller på nettet pr. mail eller ved at kommentere her på bloggen, er der også trukket hele 2 vinderen for ulejligheden. Blandt de fysisk indkomne stemmesedler er Dorte Fredell (fra Arden) trukket. Dorte du vil blive kontaktet af mig, som sender dig en lille ting fra butikken som tak for din stemme (jeg har din adresse). Og blandt de pr. net indkomne stemmer er den heldige vinder Vibeke Pingel, som også vil få en lille ting fra butikken, så snart jeg har hørt fra dig og fået din adresse.

Fortsat ønskes I nogle rigtig gode juledage!

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.