Nyheder — Håndsyning

2022 Hus Sampler BOM i 3 versioner

Slået op af Helene Juul den

Hos Helene Juul Design har vi siden butikkens start i 2006 tilbudt mindst én BOM om året. De fleste af dem er helt unikke projekter, specielt designet af mig til butikkens kunder - og som derfor ikke fåes andre steder. Jeg har stor og trofast skare af abonnenter, der melder sig på år efter år og syr med uanset, hvad jeg finder på og løbende kommer der også nye til. Det er jeg både glad og stolt...

Læse mere →

Columbian Star BOM 2020

Slået op af Helene Juul den



Hos Helene Juul Design har vi siden butikkens start i 2006 tilbudt mindst én BOM om året. De fleste af de er helt unikke projekter, specielt designet af mig til butikkens kunder - og som derfor ikke fåes andre steder. Jeg har stor og trofast skare af abonnenter, der melder sig på år efter år. og syr med uanset, hvad jeg finder på. Det er jeg både glad og stolt over.

I år kan jeg blandt andet...

Læse mere →

Kwik Sparklers Repro BOM 2019

Slået op af Helene Juul den

Tak for den overvældende store interesse, der har været for den første af butikkens BOM projekter, Mega Shoo Fly Shadows.

Som lovet har jeg mere "i ærmet". Denne gang udelukket for de af jer, som kan lide at sy i hånden over pap og som jeg elsker scrappy 1800-tals reproduktionsstoffer :-)

Kwik Sparklers Repro BOM 2019

design af Karie Jewell

Så snart jeg så Karie Jewell's EPP mønster Kwik Sparklers var...

Læse mere →

Briemfield Block - ny BOM til håndsyning over pap

Slået op af Helene Juul den

¨kære kunder og andet godtfolk
Godt nytår og velkommen til 2018

Så er det blevet tid til at løfte sløret for årets håndsyning over pap BOM!
I år har jeg ikke selv tegnet og designet ... for i efteråret fik jeg via instagram øje på en rigtig spændende blok, The Brimfield Block og tæppet syet af det.

The Brimfield Quilt
str. 47" x 61" (ca. 120 x 155 cm)

Mønster af Kim Martucci & Nisha Bouri


De 2 designere...

Læse mere →

En verdensdame kommer til Hørning 25.-26. september 2014

Slået op af Helene Juul den

Jeg er utrolig stolt over at kunne tilbyde et kursus med den verdenskendte designer og underviser Sue Daley fra Australien … damen, der har gjort syning i hånden over pap populært i hele verden, selv i USA, hvor man jo traditionelt mest har syet ”på amerikansk” (uden papskabeloner). Sue Daley rejser rundt i hele verden … og i september ligger hun altså for første gange vejen forbi Danmark ... helt...

Læse mere →