Nyheder — repro

Kwik Sparklers Repro BOM 2019

Slået op af Helene Juul den

Tak for den overvældende store interesse, der har været for den første af butikkens BOM projekter, Mega Shoo Fly Shadows.

Som lovet har jeg mere "i ærmet". Denne gang udelukket for de af jer, som kan lide at sy i hånden over pap og som jeg elsker scrappy 1800-tals reproduktionsstoffer :-)

Kwik Sparklers Repro BOM 2019

design af Karie Jewell

Så snart jeg så Karie Jewell's EPP mønster Kwik Sparklers var...

Læse mere →

Overraskelser i posten i dag!

Slået op af Helene Juul den

Stor var min overraskelse godt nok, da jeg der var hele 3 bløde kuverter i posten i dag. Jeg åbnede forsigtigt den første med tanke om at det jo godt KUNNE være en fødseldagsgave, men det var det tilsyneladende ikke.

Da jeg åbnede den næste og fandt næsten identisk indhold - en mug rug syet i blå reprostoffer - og de medfølgende kort ikke skrev noget om tillykke, men derimod "god bedring", så...

Læse mere →

Repro abonnement

Slået op af Helene Juul den

Repro-abonnementet er et stof/historie/design abonnement, som jeg kører sammen med min gode ven og kollega norske Wenche Wolff Hatling fra Northern Quilts, nu på 8. år!!!

Vi sender ca. 5-6 pakker om året. Oftes er det mindre afsluttede temaer/projekter, men i år lavede vi en slags BOM, en Prærie Sampler med blokke og stoffer fra slutningen af 1800-tallet og fortællinger om de mennesker, der drog...

Læse mere →