En verdensdame kommer til Hørning 25.-26. september 2014

Slået op af Helene Juul den

Jeg er utrolig stolt over at kunne tilbyde et kursus med den verdenskendte designer og underviser Sue Daley fra Australien … damen, der har gjort syning i hånden over pap populært i hele verden, selv i USA, hvor man jo traditionelt mest har syet ”på amerikansk” (uden papskabeloner). Sue Daley rejser rundt i hele verden … og i september ligger hun altså for første gange vejen forbi Danmark ... helt bestemt Hørning, bare 14 km fra Århus.

Nu er der jo mange ting, der skal falde på plads, når man laver aftaler med den slags "superstars" indenfor vores dejlige hobby, så den første dato, der blev meldt ud i mit kursusprogram i januar (22.-23. september) er nu ændret til torsdag den 25. september, med mulighed for udvidelse med endnu en workshop fredag den 26. september.

Torsdag den 25. september vil der være workshop i et af Sue's nye mønstre i ”The Waggon Wheel Quilt” 

”The Wagon Wheel” er et perfekt valg for dig, der evt. skal prøve et af Sue's mønstre for første gang, da det indeholder en kombination af teknikker; needleturn applikation, omvendt applikation og håndsyning over pap. Quilten måler 61”x 61” (ca. 155x155 cm).

Kurset er fra kl. 10-16 og koster Dkk 525,-. Inkl. i kursusprisen er der en let frokost samt eftermiddagskaffe/ the & kage. Dertil skal lægges udgift Dkk 550,- på mønster til "Waggon Wheel" (der ligesom de fleste af Sue's mønstre er inkl. alle skabeloner samt acrylskabeloner).

Jeg har lejet et festlokale, hvor vi kan være hele dagen, så jeg forestiller mig at de der har lyst, fortsætter med at sy og hygge, når Sue skal tilbage til sit hotel. Så finder vi ud af at organiserer noget mad fra den lokale pizzabar eller lign.. 

Om aftenen er der så mulighed for at tilmelde sig et ”Trunk Show” (det koster Dkk 100,- ), hvor Sue viser sine mange smukke quilts. Til dette arrangement vil der også blive serveret kaffe/the og kage.

Jeg vil - som altid når jeg arrangerer den slags kurser - stille en mini-filial af butikken op, så man har mulighed for at handle under kurset. Der vil være mulighed for at købe mønstre på de fleste af de quilts Sue viser til sit Trunk Show. Har man særlige ønsker om mønstre, så kan de også skaffes hjem til kurset.

Hvis der er interesse for det har jeg (i hvert tilfælde indtil videre) mulighed for at få en ekstra kursusdag med Sue, hvor jeg forestillede mig at hun kunne undervise i et andet af hendes flotte mønstre, ”Lancaster”. Fredag den 26. september fra kl. 10-16, Pris Dkk 525,- (Inkl. i kursusprisen er der en let frokost samt eftermiddagskaffe/ the & kage)

Størrelse 72" x 72"/ ca. 183 x 183 cm

"Lancaster" er  ligeledes syet vha. en kombination af forskellige teknikker; syning i hånden over pap, alm. håndsyning (det vi kalder amerikansk syning) eller evt. maskinsyning , needleturn applikation og kanten består af clamshells, som Sue Daley har en meget nemt måde at lave på. Mønstret indeholder alle de nødvendige papskabeloner samt acryl skabeloner og koster Dkk 649,-. Mønstret skal købes for at kunne deltage i kurset.

BEMÆRK: "Lancaster" kurset bliver UDELUKKENDE gennemført, hvis der er nok tilslutning for 2 kursusdage med Sue Daley, men jeg skal sørge for at jeg under alle omstændigheder har mønstret hjemme!

Nogle af jer kommer langvejs fra og vil måske overveje en overnatning?
Her kan jeg bestemt anbefale Hørning Kro, hvor Sue også overnatter. 

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.