Nyheder — Ny butik

Nu med skilt!

Slået op af Helene Juul den

Tak til alle, der har kigget forbi den nye butik i Kolt - både til receptionen og mandag og tirsdag. Der var enkelte, der havde besvær med at finde mig ... men nu er der kommet skilt op, som kan ses ude fra Kunnerupvej
Butikken har til huse i en gammel staldbygning og når man kommer gående eller kørende på Kunnerupvej ser det sådan ud:

Man kan ikke komme ind herfra, men skal fortsætte ind i gården...

Læse mere →

En hektisk men dejlig dag

Slået op af Helene Juul den

Lørdag så det igen sådan ud foran Helene Juul Design's nye domicil
Denne gang kom bussen fra Ålborg og medbragte 40 søde damer fra Ålborg Patchwork Forening. Der blev godt nok trængsel på det gamle loft ..

Jeg har desværre ikke flere billeder end disse 3 fra de hektiske 2 timer, som nordjyderne tilbragte hos os, da husfotografen var optaget af et bryllup denne dag.

Ålborg quilterne skulle videre til...

Læse mere →

Klar til ryk-ind og invitation til reception

Slået op af Helene Juul den

HOLD DA OP hvor her er blevet knoklet næsten i døgndrift i over en uge nu. Nedpakning af butikken gik egentlig hurtigere og lettere end jeg havde regnet med (men jeg havde også god hjælp af Maria, Nanny, Karin og Anne) ... og selve flytningen gik ret smertefrit også  St. Bededag ... men at komme på plads igen!?!?!
Men, det er jo ikke anderledes end når man flytter privat ... det tager bare tid ......

Læse mere →

Det begynder at ligne noget & en stor dag

Slået op af Helene Juul den

Normalt skriver jeg på dansk og de vil jeg også fortsætte med (hovedsageligt), men da jeg har mange udenlandske veninder, der kigger med her og også har fået et par engelsktalende bloglæsere, vil jeg for en gangs skyld blogge på både dansk og engelsk.
Normally I blog in Danish and I will continue to do so most of the time, but I have a lot of English speaking quilting friends who read my blog and...

Læse mere →