Klar til ryk-ind og invitation til reception

Slået op af Helene Juul den

HOLD DA OP hvor her er blevet knoklet næsten i døgndrift i over en uge nu. Nedpakning af butikken gik egentlig hurtigere og lettere end jeg havde regnet med (men jeg havde også god hjælp af Maria, Nanny, Karin og Anne) ... og selve flytningen gik ret smertefrit også  St. Bededag ... men at komme på plads igen!?!?!
Men, det er jo ikke anderledes end når man flytter privat ... det tager bare tid ...  og man kan ikke umiddelbart bare overføre de gamle "systemer" til et nyt sted. Jeg har fået et helt nyt og meget anderledes lokale; bl.a. er der skrå vægge, så her skal tænkes helt anderledes i indretningen. Jeg er ikke helt på plads endnu med alle detaljer, men så klar at jeg er klar til at få besøg igen.

Her til aften har vi haft en lille uofficiel åbning, da pigerne i Håndsyningsklubben mødtes. Vi havde ganske vist ikke ret meget lys, da jeg ikke har fået monteret lys endnu, men det gik vist alligevel.

Emnet her til aften var "Andre faconer og kombinationer". Vi hyggede os som vi plejer at gøre.
Anne Mette havde fået syet et par blokke til hendes sampler med ideerne fra sidste gang, hvor emnet var "Kvadrater og trekanter".

Windmills

Trip Around the World

Og Helle havde fået lavet en fin lille mug rug med ligebenede trekanter
I morgen fredag kommer der en norsk quiltegruppe på besøg og lørdag kommer Ålborg pw-forening ... og bagefter bliver dørene slået op til OFFICIEL ÅBNING.

Så hvis du har tid og lyst så er der åbnings reception lørdag 28. maj kl. 15-16.30. Vi byder på en kop kaffe/the og lidt sødt ... samt 20% rabat på alle indkøb. Dette tilbud gælder desuden også mandag den 30. og tirsdag den 31. maj, hvor butikken har almindelig åbningstid fra kl. 15-17.30.

Butikkens adresse: Kunnerupvej 123, Kolt, 8361 Hasselager


Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.