Nyheder — flytning

Klar til ryk-ind og invitation til reception

Slået op af Helene Juul den

HOLD DA OP hvor her er blevet knoklet næsten i døgndrift i over en uge nu. Nedpakning af butikken gik egentlig hurtigere og lettere end jeg havde regnet med (men jeg havde også god hjælp af Maria, Nanny, Karin og Anne) ... og selve flytningen gik ret smertefrit også  St. Bededag ... men at komme på plads igen!?!?!
Men, det er jo ikke anderledes end når man flytter privat ... det tager bare tid ......

Læse mere →

Flytning

Slået op af Helene Juul den

I går St. Bededag var det STORE FLYTTEDAG for Helene Juul Design. Kl. 09.00 mødtes vi ved den gamle butik, som jeg og en håndfuld af mine søde syveninder forinden havde fået pakket sammen i ugens løb. Pia og Maria medbragte deres søde mænd (og Maria også datter), min egen mand var der, min ældste søn Victor samt Kari, Henriette, Nanny og Karin (non-bloggere).
Inden vi kørte til Hørning var jeg lige...

Læse mere →

Marie Antoinette BOM forsinket!

Slået op af Helene Juul den

Kære abonnenter på Wolff & Juul's Marie Antoinette BOM
Grundet Wenches USA tur og Helenes flytning er Marie desværre lidt forsinket denne gang. Vi håber på forståelse ...
Og en update på istandsættelsen af butikken ...
Jeg var forbi her til aften ... de var færdige med at male, gulvet var lagt og fodlister opsat. Køkkenelementer og bordplad på plads. I morgen kommer smeden og slår vand til og...

Læse mere →

Skøde"hund"

Slået op af Helene Juul den

Jeg har tidligere fortalt om vores "plejebarn" Emil, der i virkeligheden er genboens kat ... men som hovedsagelig foretrækker vores residens. Om det er vores 2 andre katte eller os mennesker, der trækker er lidt usikkert. Sikkert er det, at han er glad for selskab og er en meget kælen kat.

Og som de fleste katte er han ret ligeglad med at "mor" lige er igang med at sy ... der må bare gøres plads .....

Læse mere →