En hektisk men dejlig dag

Slået op af Helene Juul den

Lørdag så det igen sådan ud foran Helene Juul Design's nye domicil
Denne gang kom bussen fra Ålborg og medbragte 40 søde damer fra Ålborg Patchwork Forening. Der blev godt nok trængsel på det gamle loft ..

Jeg har desværre ikke flere billeder end disse 3 fra de hektiske 2 timer, som nordjyderne tilbragte hos os, da husfotografen var optaget af et bryllup denne dag.

Ålborg quilterne skulle videre til Kvindemuseet i Århus, hvor de skulle spise frokost. Jeg håber de havde en dejlig dag, selvom de var kommet til Østjylland på en grå og regnfuld dag.

Senere samme dag holdt vi reception og dermed er butikken officielt åbent igen. Det var dejligt at se nye som gamle kunder (og et par enkelte ægtemænd) til en hyggelig reception. Vi havde sørget for masser af kaffe, the og søde sager ... og sørme om jeg ikke også fik en rigtig sød (i mere end én forstand) gave af de sødeste syveninder man kan tænke sig. Billedet har jeg lånt hos Hanne, som har taget det.

Her sidder jeg med den mest "overlæssede" slikpyntede kagekone jeg nogensinde har sat tænderne i. Det er en gave fra Nanny, Karin, Lisbeth (non-bloggere), Pia og Maria. Der er vist kage til et par dage endnu ... det er mine drenge nok ikke kede af ;-)

Jeg blev i den grad "be-gavet" ...
Fra Anne (non-blogger) var der en pose med HERLIG DUFTENDE kaffe og chokolade
Fra Birgitte en smuk blomst
Fra Vibeke en sød lille hoptimist
Fra Anne Mette, en flaske vin
Fra Hanne og hendes mand Jan en dejlig kurv med alskens lækkerier.

Og fra Lone denne gave, som var et kunstværk i sig selv
og indholde var bestemt ikke at kimse af heller ...
Tak til alle, der kom og gjorde dagen helt særlig! Åbningstilbuddet med 20% rabat gælder desuden for alle kunder I DEN FYSISKE BUTIK mandag den 30. og tirsdag den 31. maj.

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.