Nyheder — Victor

Vikingernes Oprejsning

Slået op af Helene Juul den

I dag havde min ældste søn sin debut på "de skrå brædder". Det foregik i Stakladen Studenterhus på Aarhus Universitet, hvor han spillede med i Nordisk Revy 2012.


Det var en sjov, velskreven og underholdende forestilling med masser af musik, dans(k) og humor - og min søn spillede flere roller i løbet af de 2 timers forestilling.


Jeg så sider af Victor i dag, som jeg slet ikke anede eksisterede ... og...

Læse mere →

Flyttedag..

Slået op af Helene Juul den

Puha ... en weekend, der har trukket tænder ud på alle måder ... fysisk og mentalt. Ældstesønnen er nu officielt flyttet hjemmefra.

Lørdag passede Piabutikken for mig, så vi kunne raide IKEA. Selvom det var en nøje (moder-)planlagt "operation" og alle indkøb på forhånd var listet med navn, nummer og pris så vi præcis vidste HVAD vi skulle købe og gik meget målrettede efter dette, tog det alligevel...

Læse mere →

Et nyt år ... nye tider

Slået op af Helene Juul den

I dag har jeg brugt min fridag til at male ... ældstesønnens kollegieværelse, som han fik nøglen til i tirsdags.
22 forjættede kvadrateter med eget badeværelse og fælles stue og køkken med 3 andre studerende i et rigtig hyggeligt kollegie i Brabrand. Noget Victor har ventet på i 9 måneder...

Nu er det ved at være alvor ... vi har malet i dag (Victor i en af morfars aflagte t-shirts)
På lørdag kører...

Læse mere →

Ferie slut

Slået op af Helene Juul den

Så er det blevet hverdag igen for en del af familien. Min bedre halvdel er på arbejde og jeg er selv at finde i butikken i dag mandag, imorgen tirsdag og igen på fredag kl. 15.00-17.30 og på lørdag kl. 10-13. På fredag er der desuden vores faste månedlige pw-café kl. 15.30-17.30.

Vejrmæssigt har det været noget af en kedelig ferie, men det har så betydet at jeg har fået gjort en masse praktisk...

Læse mere →

Student

Slået op af Helene Juul den

I dag blev min ældste søn Victor student fra Viby Gymnasium. Dansk var sidste bastion, der skulle overvindes og det gik rigtig godt med et 10-tal. Jeg er rigtig stolt af ham!

foto abmmodel

Nu venter "et par" festlige dage med festivitas og dernæst en fortjent sommerferie ... og hvis han er heldig kommer han ind på det ønskede studie, "Nordisk sprog og litteratur" på Århus universitet.

Jeg må...

Læse mere →