Nyheder — Nordisk Træ 2012 i Ålborg

NQT 2012: Udstilling af gruppen Sting's værker

Slået op af Helene Juul den

Jeg elsker artquilts - sikkert fordi de er så anderledes end det jeg selv laver. Jeg er jo ligesom selv aldrig rigtig kommet ud af 1800-tallet ;-)

På NQT 2012 i Ålborg var der en lille særudstilling af den norske Art Quilt Gruppe Sting's værker, og jeg var så heldig at træffe en af gruppens medlemmer, Merete Veian, personligt også. Merete og jeg "har kendt" hinanden siden 1999 tror jeg. Vi "mødtes"...

Læse mere →

NQT 2012: Flotte quilts én mas

Slået op af Helene Juul den

I søndags var der lidt stille i Kongres centeret og jeg fik tid til at gå en tur sammen med Albert (og hans kamera) og se de mange flotte udstillede quilts. Desværre ved jeg ikke, hvem der har lavet disse quilts - og ej heller hvem, der vandt konkurrecen under temaet "På vej".

Her er min favorit

Der var så utrolig mange detaljer, som kan kunne blive ved med at kigge på ... først 2 gang jeg passerede...

Læse mere →

Nordisk Træf i Ålborg

Slået op af Helene Juul den

Nu er det tirsdag aften - og jeg har stadig "jetlag" efter et helt igennem forrygende Nordisk Træf i Ålborg Kongres Center.


Denne gang var vi heldige og havde fået en god placering i hallen; tæt ved indgangen og med god plads omkring os.


De 2 første dage, fredag og lørdag, var vi godt beskæftiget med at ekspedere, og jeg glemte helt at få fotograferet min stand, så billederne her er først taget...

Læse mere →

De gratis glæder

Slået op af Helene Juul den

En hilsen fra Nordenfjords ...

Enden på en laaang dag er nær. Vi kom til Ålborg i ro og mag og var der da kongres centeret åbnede for os butiksindehavere kl. 12.00.

Nu har vi efterhånden prøvet det et par gange og kender nogenlunde "rutinen" - og alligevel var vi 7 timer om at sætte vores stand op, inkl. frokost og thepause.

Her er de billeder, der kan vises frem fra opstillingenPå de andre ser vi...

Læse mere →

De sidste forberedelser...

Slået op af Helene Juul den

I disse dage bliver de sidste kræfter brugt til de allersidste forberedelser til Nordisk Træf, som løber af stablen i Ålborg Kongres Center 18.-20. maj.

De sidste sting bliver taget på modeller her og der, ligesom der stadig mangler at blive skrevet og printet et par mønstre.


Og i morgen skal butikken fysisk pakkes ned (eller i allefald DELE af den), så vi er klar til at køre nordpå torsdag morgen.

D...

Læse mere →