NQT 2012: Flotte quilts én mas

Slået op af Helene Juul den

I søndags var der lidt stille i Kongres centeret og jeg fik tid til at gå en tur sammen med Albert (og hans kamera) og se de mange flotte udstillede quilts. Desværre ved jeg ikke, hvem der har lavet disse quilts - og ej heller hvem, der vandt konkurrecen under temaet "På vej".

Her er min favorit

Der var så utrolig mange detaljer, som kan kunne blive ved med at kigge på ... først 2 gang jeg passerede quilten, lagde jeg mærke til katten, der titter frem øverst til venstre.


Dette æg med tilstrømmende sædceller er også en rigtig god fortolkning af emnet synes jeg


Fascinerende små log cabin blokke


her er den eneste konkurrence quilt som jeg VED har lavet. Det er en Trine Bakke ... hendes stil kan man kende på lang afstand


Jeg har flere billeder, men jeg er usikker på om de hører til konkurrencen. En af de næste dage vil jeg vise nogle billeder jeg selv har taget. Da huskede jeg også at fotografere de små navneskilte, der fortæller både hvad quilt og quilter hedder ;-)

I dag har jeg fået pakket de fleste kasser ud, men der er stadig et stykke vej, før butikken ligner sig selv igen. Der er dog åbent í morgen fredag, som der plejer fra 15-17.30.

På lørdag den 26. maj er butikken lukket ... jeg regner med at de fleste kunder nyder det gode Pinsevejr ... og det vil jeg så også gøre!

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.