Nyheder — Fredag

Sæsonens sidste eftermiddagscafé

Slået op af Helene Juul den

I dag er det første fredag i måneden ... og dermed er det tid til eftermiddagscafé, faktisk sæsonens sidste café, da butikken er lukket for sommerferie i ugerne 27-30.

Vejret er da heller ikke til andet end at hygge og så, så grib sytøjet og kig forbi butikken, der er åben fra kl. 15-17.30.


Vi har kaffe og the på kanden samt lidt sødt dertil. Pris Dkk 30,-, tilmelding ikke nødvendig.

Læse mere →

Butik er åben, men vi byder IKKE på kaffe i dag ;-)

Slået op af Helene Juul den

I dag er butikken atter åben fra 15-17.30 og da det er første fredag i måneden så BURDE der være café i dag ... det er der så IKKE!

og for at dette nu ikke skal blive et helt billedløst indlæg, så kommer her et par billeder af nogle af butikkens nye Påskemønstre fra Northern Quilts

Æghøner & kyllinger

Tulipan Glæder, dækkeservietter & løber

og vinhønen Kluk Klukk

Se alle butikkens Påske mønstre her

Hvor...

Læse mere →

Fredags eftermiddagskaffen

Slået op af Helene Juul den

kan indtages i butikken i Kolt.

Det er første fredag i måneden og dermed tid til fredags eftermiddagscafé. Elisabeth er café bestyrer og du kan kigge forbi med dit sytøj under armen i tidsrummet 15-17.30 og få et par hyggelige timer i godt selskab.


Læse mere →

Butikken har åbent i dag

Slået op af Helene Juul den

Det er fredag og Elisabeth passer igen igen butikken for mig.
Lægen har lige "grounded" mig endnu en månedstid. Det er både rigtig træls og en stor lettelse på samme tid. Jeg VIL gerne igang igen, men helbreddet er altså ikke til det endnu.

De som selv afhenter deres Flora pakker kan komme forbi og hente pakke nr. 11, da Elisabeth har dem klar. Abonnenterne får tilsendt en faktura og vil få dem...

Læse mere →

Improviseret fredags café

Slået op af Helene Juul den

Elisabeth passer butikken i morgen og hun vil gerne have godt selskab og holder derfor en improviseret fredags café ... så grib sytøjet og kig forbi i morgen mellem 15-17.30, så byder hun en (eller flere) kop kaffe/the og lidt sødt til.

I morgen er det 14. februar og dermed også Valentinsdag, hjerternes og kæresternes dag. Tror du manden i dit liv forkæler dig? Min plejer godt nok ikke at gøre det....

Læse mere →