Nyheder — Syg

Syyyg....

Slået op af Helene Juul den

Æv for søren hvor er det bare ikke sjovt.
Jeg har reddet mig en ordentlig omgang ... tja influenza er det vel ikke på denne tid af året? Men feberen raser i kroppen så jeg er helt slap. Jeg har mistet stemmen og har ONDT i hals og bryst og mit hoved DUNKER. Og så hoster jeg.

billede lånt her


Ikke sjovt i denne varme ... og faktisk lidt stressende også, da der var en del jeg skulle ordne både i...

Læse mere →

Butikken har åbent i dag

Slået op af Helene Juul den

Det er fredag og Elisabeth passer igen igen butikken for mig.
Lægen har lige "grounded" mig endnu en månedstid. Det er både rigtig træls og en stor lettelse på samme tid. Jeg VIL gerne igang igen, men helbreddet er altså ikke til det endnu.

De som selv afhenter deres Flora pakker kan komme forbi og hente pakke nr. 11, da Elisabeth har dem klar. Abonnenterne får tilsendt en faktura og vil få dem...

Læse mere →

Et fund

Slået op af Helene Juul den

Jeg forsøger stadig her at komme ovenpå efter mit uheld i januar, men ting tager tid ... lang tid ... og det er (sagt på godt jysk) rigtig træls. Jeg er langt fra der, hvor jeg kan sige at jeg er tilbage i om ikke topform, så den sædvanlige form ;-)

Jeg bliver stadig utrolig hurtig træt ... også uden at lave noget.
De få gange jeg har forsøgt at være social et par timer, er jeg totalt bombet...

Læse mere →

Butikkens åbningstider i denne uge

Slået op af Helene Juul den

Jeg er stadig sygemeldt. Det går heldigvis fremad her - men meget langsomt. Efterhånden også FOR LANGSOMT for mit temperament ;-)

Jeg kan dog hverken passe det ene eller det andet job endnu, men butikken har 2 åbningsdage i denne uge; i morgen tirsdag passer Elisabeth butikken fra kl. 10-13 og på fredag er det Maria fra kl. 15-17.30.

Lov mig at være søde ved dem ... og medbring gerne kontanter, da...

Læse mere →

Kursusprogram

Slået op af Helene Juul den

kære alle
Nu trodser jeg både Alberts og Marias (og ikke mindst lægens) gode råd om at blive fra computeren ... og det gør jeg kun fordi jeg får mere ond i hovedet af at spekulerer på alt det, som jeg IKKE får gjort lige i øjeblikket.

Mit kursusprogram var klart til udsendelse før jeg havde mit uheld i søndags, men desværre var vores Internet nede hele weekenden, så jeg nåede ikke at få det ud, før...

Læse mere →