Kursusprogram

Slået op af Helene Juul den

kære alle
Nu trodser jeg både Alberts og Marias (og ikke mindst lægens) gode råd om at blive fra computeren ... og det gør jeg kun fordi jeg får mere ond i hovedet af at spekulerer på alt det, som jeg IKKE får gjort lige i øjeblikket.

Mit kursusprogram var klart til udsendelse før jeg havde mit uheld i søndags, men desværre var vores Internet nede hele weekenden, så jeg nåede ikke at få det ud, før jeg kom galt afsted. Nu KAN jeg ikke få det ud, for jeg kan ikke rigtig holde til at sidde foran pc'en så længe, men hvis man sender mig en mail, så kan jeg invitere til en mappe i Dropbox (fantastisk sted på nettet at dele især store filer), så kan man selv downloade det meget fine kursusprogram.

Der er bla. et kursus, der er berammet til at starte op den 21. januar, amerikansk håndsyning med Anne efter "The Circle Game" mønsterhæfte af Jen Kingwell (samme australske designer som står bag "Green Tea & Sweet Beans"). Læs evt. mere på Anne's blog. Uanset om jeg er helt frisk eller ej, så kører dette kursus som planlagt, da det hverken kræver mig eller min hjerne kapacitet ;-)

Alle planlagte pw-cafeer i januar udgår dog fra det ellers planlagte program!

send mig en mail, så inviterer jeg til Dopboxen hvor du selv kan finde kursusprogrammet og send derefter gerne en mail, hvis der er kurser og/eller cafeer du ønsker at deltage i, så kigger jeg på det, når jeg kan.

TAK for alle de utrolige søde hilsener jeg har fået her og pr. mail. Det varmer meget!

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.