Nyheder — Påske

3 stk Sandwich tak...

Slået op af Helene Juul den

Den noget specielle titel på dette indlæg hentyder til en hyggelig dag i Påsken tilbragt med de to søde quilteveninder Karin og Nanny. For et stykke tid siden luftede jeg ønsket om at vi kunne finde en dag og få monteret et par af mine quilttoppe ... hvilket som bekendt er nemmest at gøre, hvis man har et dejligt stort bord og kan hjælpes ad et par stykker.

Derfor mødtes vi en dag i Påsken til...

Læse mere →

God Påske

Slået op af Helene Juul den

Er det ikke bare fantastisk vejr i dag?
Påskeferie med blå himmel og sol ... og meteorologerne lover endnu bedre vejr henover Påsken. Albert er allerede begyndt at snakke om at finde grillen frem ;-)

Her nydes dagene. Albert har haft ferie hele ugen og vi har været uden børn fra i søndags. De kommer dog hjem igen idag.Vi har sovet længe, har spist på de mærkeligste tidspunkter (sådan går det altid...

Læse mere →

Det er 102 år siden ...

Slået op af Helene Juul den

at RMS Titanic, datidens største dampdrevne skib, forliste. Et forlis der gik over i historien som en af de største skibskatastrofer i fredstid.

billedet lånt herfra

Skibet havde fået tilnavnet "usynkelig" så forliset kom som et stort chok for samtiden.

billedet lånt herfra

Det luksuriøse "usynkelige" skib, som sank, kom til at symbolisere den "upstairs-downstairs" verden, som forsvandt med udbruddet...

Læse mere →

"Påskeæg" til nyhedsbrevsabonnenter

Slået op af Helene Juul den

Lige nu syr jeg på en hemmelighed ... et lille "Påskeæg" i form af et lille gratis mønster til butikkens nyhedsbrevsabonnenter.


Har du ikke skrevet dig op til butikkens nyhedsbreve er det ikke for sent inden mønstret sendes ud. Følg linket her. Skriv din emailadreses i feltet øverst og tryk "send". Så modtager du en mail med et link, som du skal klikke på for at bekræfte, at du ønsker at være...

Læse mere →

Sidste åbningdag før Påskeferie & repro-abo pakker

Slået op af Helene Juul den

I dag fredag er det sidste åbningsdag i butikken før Påskeferie. Der er således lukket hele uge 16.

Der er også mulighed for at hente repro-abo pakker, da pakke nr. 44 ENDELIG er blevet klar ... godt forsinket af mit uheld. Dette er således pakke nr. 44 og den sidste af de forudbetalte pakker. De pakker der skal sendes bliver sendt ud over de næste dage.

Stofferne er klassiske indigoblå og...

Læse mere →