Nyheder — Magnus

3 stk Sandwich tak...

Slået op af Helene Juul den

Den noget specielle titel på dette indlæg hentyder til en hyggelig dag i Påsken tilbragt med de to søde quilteveninder Karin og Nanny. For et stykke tid siden luftede jeg ønsket om at vi kunne finde en dag og få monteret et par af mine quilttoppe ... hvilket som bekendt er nemmest at gøre, hvis man har et dejligt stort bord og kan hjælpes ad et par stykker.

Derfor mødtes vi en dag i Påsken til...

Læse mere →

Konfirmanden og hans tæppe

Slået op af Helene Juul den

Som det sikkert er bekendt for bloggens læsere blev min yngste søn Magnus konfirmeret i søndags. Det var en dejlig - om end lidt kold - solskinsdag.

Her er jeg med min konfirmand
 
og her er alle mine drenge i stiveste puds
 
Efter den kirkelige del blev butikken taget i brug til en lille kom-sammen
 
Her fik Magnus også overrakt sin konfirmationsquilt (læs top), som vist faldt i meget god jord
I et andet...

Læse mere →

Butikken er lukket i morgen lørdag 27. april

Slået op af Helene Juul den

Det er Bededagsferie - og tid til konfirmation her i huset (søndag), så butikken er lukket i morgen lørdag 27. april. Det er yngstemanden, der nu er blevet så stor, at det er hans tur.

Om han drømmer om en pose penge som gutten her på billedet ved jeg ikke ... men der skal nok blive til den nye computer, som vist nok er hans hedeste ønske.
billede lånt her

Det famøse tæppe syr jeg stadig på i...

Læse mere →

Åbningstider i uge 17

Slået op af Helene Juul den

Lærere-Lockouten har stadig indflydelse på butikkens åbningstider ... og i denne uge har vi oven i købet også et par helligedag.


Butikken har derfor åbent i denne uge tirsdag formiddag, men BEMÆRK at åbningstiderne er ANDERLEDES end de plejer at være, da jeg skal til et møde i Vejlby-Risskov Hallen kl. 13.00 og derfor skal med en bus kl. 11.36 her fra Kolt.
 
Butikken har derfor åbent fra 9.30-11.15

F...

Læse mere →

Butikken i Kolt lukket i morgen tirsdag

Slået op af Helene Juul den

Det er sikkert ikke gået nogen forbi at jeg har et job ved siden af min butik - og at det er som skolelærer på en skole i det sydlige Århus?

Det er sikkert heller ikke gået nogen forbi, at lærerne er lockoutet fra i morgen, tirsdag den 2. april 2013?
fra politiken.dk
 
Det har så fået yderligere den personlige konsekvens, at jeg må holde min lukke butik i Kolt lukket i morgen tirsdag ... selvom...

Læse mere →