Nyheder — venskab

Gå ikke glip af alletiders chance....

Slået op af Helene Juul den


For at komme på kursus hos en af Skandinaviens måske eneste men i allefald største internationale stjerner, norske Wenche Wolff Hatling fra Northern Quilts!

Som de, der har fulgt mig længe jo godt ved, så forholder det sig jo faktisk således ,at Wenche og jeg er rigtig gode veninder og også har et professionelt samarbejde omkring f.eks. vores Repro-abonnement og også har lavet en del BOMs sammen.

Si...

Læse mere →

Træf i Roskilde 2015

Slået op af Helene Juul den

Træffet i Roskilde er overstået for denne gang ... og sikke en FORRYGENDE weekend!!!

I år havde jeg "det sædvanlige crew" (Maria, Nanny og madmor Karin) med ... og ny på holdet var Sanne, der bare passede ind på holdet som "fod i hose" og "teede" sig som om hun altid havde været med ;-)

Vi ankom til Roskilde kongrescenter fredag ved 14.30 tiden ... og efter en kort kaffepause gik vi straks igang med...

Læse mere →

3 stk Sandwich tak...

Slået op af Helene Juul den

Den noget specielle titel på dette indlæg hentyder til en hyggelig dag i Påsken tilbragt med de to søde quilteveninder Karin og Nanny. For et stykke tid siden luftede jeg ønsket om at vi kunne finde en dag og få monteret et par af mine quilttoppe ... hvilket som bekendt er nemmest at gøre, hvis man har et dejligt stort bord og kan hjælpes ad et par stykker.

Derfor mødtes vi en dag i Påsken til...

Læse mere →

Så skete det, som ikke måtte ske ...

Slået op af Helene Juul den

Kære bloglæsere og kunder

Jeg vil gerne have lov til at offentliggøre en mail jeg har fået fra Elisabeth i går – og det gør jeg med Elisabeths viden og tilladelse. Hun skriver:

”Undertegnede vil gerne hermed dementere, at der har været tyveri fra Helene Juul’s butik 25. marts 2014. Jeg hjælper p.t. med at passe butikken tirsdag og fredag under Helene’s sygdom, og var af forskellige årsager noget...

Læse mere →

Tutorial - Hurtig Maskinsyet Mug Rug

Slået op af Helene Juul den

For et stykke tid siden var jeg til fødselsdag hos en syveninde, der fyldte rundt.

I anledning af dagen besluttede nogle af de inviterede syveninder at sy mug rugs til hende i en på forhånd aftalt størrelse samt farve- og stofkombination. Størrelsen skulle være 9" x 12" som er stor nok til både et krus the/kaffe og lidt sødt ved siden af og faverne skulle hovedsagelig være modtagerens...

Læse mere →