Gå ikke glip af alletiders chance....

Slået op af Helene Juul den


For at komme på kursus hos en af Skandinaviens måske eneste men i allefald største internationale stjerner, norske Wenche Wolff Hatling fra Northern Quilts!

Som de, der har fulgt mig længe jo godt ved, så forholder det sig jo faktisk således ,at Wenche og jeg er rigtig gode veninder og også har et professionelt samarbejde omkring f.eks. vores Repro-abonnement og også har lavet en del BOMs sammen.

Siden 2011 har Wenche besøg Helene Juul Design i Danmark mindst én gang om året og afholde sine HELT FANTASTISKE broderusk kurser. "Broderusk" er Wenches navn for det som vi andre måske bedre kender som "stitchery" idet det hedder sådan i USA og Australien, men det som netop gør Wenches broderusk for noget helt særligt er hendes helt egen finurlige "streg" og den mere enkle stil, som ofte kendetegner Skandinavisk design tradition. Mønstrene som kursisterne får udleveret som en del af kursusprisen er altid mønstre som Wenche har designet specielt til jer kursister på dette kursus. Selvom jeg kalder det et kursus og man bestemt kan lære et trick eller to af Wenche, så er betegnelsen "Retrea" egentlig mere passende. En "retreat" er en kom-sammen, hvor det lige så meget handler om at hygge sig med ligesindende med det som vi brænder for, nemlig vores hobby patchwork og stitchery. Det plejer at være SUPERHYGGELIGE weekender med masser af snak, grin og god mad.

Siden Wenche var her for første gang i 2011 som en relativ "lille"/ukendt designer er der godt nok løbet meget vand i åen. En masse talent og benhårdt arbejde har bragt hende, der hvor hun er i dag og kan kalde sig international designer af både mønstre og stof. Udover det er hun en meget inspirerende kursusgiver ... og et utrolig sødt menneske, som jeg er glad for at kunne kalde MIN veninde!

Det er NU man skal melde sig, hvis man har lyst til at komme på kursus hos Wenche i weekenden 7.-8. november.

LØRDAG DEN 7. NOVEMBER KL. 10-14
JULEHJERTEBRODERUSK FOR VIDEREKOMNE

På dette års kursus kan du lære nye sting i broderusk. Til kurset laver Wenche et nyt mønster. Modellen er et julehjertemotiv med nye sting! Vi gennomgår trådgrunD, grensting og bullionsting. Kan desværre ikke vise billede af dette, da modellen stadig er under udarbejdelse .

Pris: Dkk 599,-. inkl. i kursusprisen er mønster, en let frokost samt eftermiddagskaffe/ the & kage. BEMÆRK: Melder man sig til mere end ét kursus med Wenche får man 10% rabat på kursusafgiften!

Letøvede/øvede, altså IKKE et begynderkursus men for dig, der har prøvet at sy broderusk/stitchery før.

LØRDAG DEN 7. NOVEMBER KL. 18-22
JULEKUGLER I PATCHWORK & BRODERUSK
På aftenkurset syr vi juleornamenter med juletema! Her lærer du å sy fine 3-dimensjonale juleornamenter! Håndsyning, med eller uten pap samt med broderusk. Mønster inngår i kursavgiften. Papskabelonsæt kan købes.

Pris: Dkk 499,-. inkl. i kursusprisen er mønster samt kaffe/ the & kage. BEMÆRK: Melder man sig til mere end ét kursus med Wenche får man 10% rabat på kursusafgiften! 

Niveau Letøvede/øvede, altså IKKE et begynderkursus 


Af pladshensyn rykker vi igen kurset til Hørning i de fine lokaler vi også afholdt hendes kursus sidste år (samt kurset med Sue Daley og Petra Prins). En mini udgave af butikken vil naturligvis være i kursuslokalet så man kan handle på dagen. Vi vil have et udvalg af Wenches julestoffer (se billedet herover) samt naturligvis andre egnede stoffer samt div. Syartikler. Hos Wenche kan du købe hendes populære broderusk underlag samt Aurifil tråd.

Du kan naturligvis medbringe egene stoffer hvis du har lyst.

Kursussted Fælleshuset Grønningen, Højgårdsvej 34, 8362 Hørning

Teknik Håndsøm/broderi, viderekomne


BEMÆRK: 
HAR MAN MELDT SIG TIL BEGGE WENCHES KURSER OM LØRDAGEN, BLIVER MAN BARE (HVIS MAN HAR LYST) OG HYGGESYR FRA DET ENE KURSUS SLUTTER KL. 14.00 TIL DET NÆSTE STARTER KL. 18.00.

MENS WENCHE FÅR SIG EN VELFORTJEN PAUSE, SÅ KAN VI ANDRE JO SY VIDERE PÅ DE FINE MØNSTRE VI HAR FÅET UDLEVERET PÅ KURSET. SÅ ARRANGERER VI NOGET MED AT RINGE EFTER EN PIZZA ELLER LIGN. NÅR SULTEN MELDER SIG ... PRÆCIS SOM VI PLEJER ;-)

SØNDAG DEN 8. NOVEMBER KL. 10-17
LUCY BOSTON - PATCHWORK OF THE CROSSES


Lær å sy de populære blokke! Her kan du lære at lege med fuzzy cutting, og Wenche viser dig hvordan du kan sætte stoffer sammen og sy blokkene i hånd, med eller uden pap.

Mønsterbog ”Patchwork of the crosses” og pap- og skæreskabeloner kan køpes hos Helene (skal bestilles på forhånd så jeg kan have et eksemplar hjemme til alle de som ønsker det). 

Lucy Boston blokkene kan laves i mange forskellige stoffer, men især (repro-)stoffer, hvor man kan fuzzy cutte motiver, striber mm er velegnede. Det er muligt at handle i butikken (alle indkøb naturligvis med de sædvanlige 10% kursusrabat), men du kan naturligvis også medbringe stoffer hjemmefra.

PRIS: Dkk 799,-. inkl. i kursusprisen er en let frokost samt eftermiddagskaffe/the & kage. BEMÆRK: Melder man sig til mere end ét kursus med Wenche får man 10% rabat på kursusafgiften!


Undervisere Wenche Wolff Hatling

Kursussted Fælleshuset Grønningen, Højgårdsvej 34, 8362 Hørning

Teknik Håndsøm, med eller uden pap

Niveau Letøvede


 BEMÆRK: ØNSKER DU AT DELTAGE PÅ ET ELLER FLERE AF DISSE KURSER MED WENCHE SÅ KONTAKT HELENE JUUL PÅ EMAIL: helene@helenejuul.dk SENEST DEN 5. OKTOBER 2015!

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.