Quiltrally i Midt- og Nordjylland næste weekend 3.-4. oktober

Slået op af Helene Juul den

Næste weekend er der grund til at afsætte GOD TID til vores allesammens favoritbeskæftigelse ... vores skønne hobby patchwork. Vi afholder nemlig igen i år Quiltrally i vores området, Midt- og Nordjylland.

Som du kan se af vores plakat herunder så dækker vi et pænt stort område, rent arealmæssigt, så man skal nok stå tidligt op og bruge begge dage, hvis man skal nå rundt til os alle.
Der er ellers en rigtig god god grund til at prøve at nå så mange af os som muligt. I år har vi nemlig fået (synes vi selv) en rigtig god idé. Besøger man mindst 7 (lidt over halvdelen af os) og får et stempel i sit Rally-kort kan man være med i lodtrækningen af denne spændende gavekurv med en gave fra hver af os 13 butikker, til en værdi af  Dkk 2600,-. Læs mere om konkurrencen her

Husk at downloade, printe og medbringe dit Rally Pas!

Ligesom sidste år er der også et GRATIS mønster. Mønsteret er på en juleblok på  20 x 20 cm som kan monteres enten til en dækkeserviet ... eller i en juledug, hvor der er plads til i alt 13 forskellige blokke fra de 13deltagende butikker ... igen et incitament til at nå rundt til os alle. 


Vejledning til montering af dækkeserviet og juledug finder du her

Og hvorfor skal du så lige lægge vejen forbi Helene Juul Design i Kolt?!?!?
Tja, udover at vi glæder os utrolig meget til at møde nye som gamle kunder, så er der flere gode tilbud og masser af spændende demonstrationer af forskellige mønstre og teknikker den weekend.

  • Vi har et stort udvalg af stoffer sat ned til bare Dkk 50,- pr. meter (mindstesalg ½ meter)
  • Alle bøger og pre-cuts sælges med 20% Rally-Rabat
  • Butikken BUGNER af de mange nye flotte stoffer vi har fået hjem til efterårets og vinterens syning!


Lørdagens Program

Butikken er åben fra kl. 9.00-18.00 begge dage og vi vil vi gerne invitere butikkens kunder - kendte som ukendte - til et udvalg spændende demos i butikken. 

kl. 11-13 vil Anne Henriksen vise hvordan man laver de smarte "Fat Quarter Pop-Up" skraldespande I tidsrummet Kl. 12-14 vil Maria Harrits køre 2 forskellige demos: 
"Modern Hexies" en teknik "opfundet" af Nicole Daksiewicz fra bloggen Modern Handcraft. Her ser du en toilettaske som Maria har syet i denne teknik.Samt vise hvordan linealerne Hex n'more & (Super)SideKick fra Jaybird Quilts kan bruges til at sy de fineste projekter. I butikken har vi et stort udvalg af både disse linealer og JayBird mønstreDet er også disse linealer, der bruges til butikkens nye moderne BOM (som man godt stadig kan nå at hoppe med på), Gravity. Butikkens versione syet og utrolig smukt quiltet af Maria var udstillet på Træf og kan nu beundres i butikken.
Dagens sidste 2 demos står Sanne Paysen for . Sanne gentager de demos hun også lavede på Træf idet hun fra kl. 15-16 viser den smarte lineal "Quick Curve Ruler" fra Sew Kind of WonderfulDer findes utrolig mange mønstre til denne lineal og vi har flere af dem i butikken. Her ser du bl.a. den flotte "Urban Candy" også designet af Sew Kind of Wonderful. Denne version har Sanne syet i stoffer fra Helene Juul Design.


Og her ser du et andet af Sannes igangværende projekter med samme lineal "Metro Hoops"


Sanne viser desuden hvordan man meget nemt kan sy buer på symaskine, når man har en af de såkaldte Curve Master Trykfødder.


Fra kl. 16-17 viser Sanne et forholdsvis nyt produkt, som hun er blevet utrolig glad for at bruge, nemlig applikationspapiret fra Helen Stubbings, som gør det at applikere meget meget nemmere.


Papiret kan bruges til mange andre ting end applikationer; til håndsyning over pap - hvor du bruger papiret i stedet for pap, som foundation til stampssyning. Det gode ved dette papir er, at det IKKE skal fjernes. Det forsvinder nemlig i vask ... eller rettere opløses stort set, da det er lavet af plantefibre. 

Søndagens Program

Butikken er atter åben fra kl. 9.00-18.00 og igen søndag har vi igen et udvalg spændende demos i butikken. 

kl. 10-11 (og igen kl. 15-16) står Sanne Paysen for dagens første demo . Sanne gentager de demos hun lavede om lørdagen. Først viser hun den smarte lineal "Quick Curve Ruler" fra Sew Kind of WonderfulDer findes utrolig mange mønstre til denne lineal og vi har flere af dem i butikken. Her ser du bl.a. den flotte "Urban Candy" også designet af Sew Kind of Wonderful. Denne version har Sanne syet i stoffer fra Helene Juul Design.


Og her ser du et andet af Sannes igangværende projekter med samme lineal "Metro Hoops"


Sanne viser desuden hvordan man meget nemt kan sy buer på symaskine, når man har en af de såkaldte Curve Master Trykfødder.


Fra kl. 11-12 (og igen kl. 16-17) viser Sanne et forholdsvis nyt produkt, som hun er blevet utrolig glad for at bruge, nemlig applikationspapiret fra Helen Stubbings, som gør det at applikere meget meget nemmere.


Papiret kan bruges til mange andre ting end applikationer; til håndsyning over pap - hvor du bruger papiret i stedet for pap, som foundation til stampssyning. Det gode ved dette papir er, at det IKKE skal fjernes. Det forsvinder nemlig i vask ... eller rettere opløses stort set, da det er lavet af plantefibre. 

I tidsrummet Kl. 12-14 vil Maria Harrits køre 2 forskellige demos: 
"Modern Hexies" en teknik "opfundet" af Nicole Daksiewicz fra bloggen Modern Handcraft. Her ser du en toilettaske som Maria har syet i denne teknik.


Samt vise hvordan linealerne Hex n'more & (Super)SideKick fra Jaybird Quilts kan bruges til at sy de fineste projekter. I butikken har vi et stort udvalg af både disse linealer og JayBird mønstreDet er også disse linealer, der bruges til butikkens nye moderne BOM (som man godt stadig kan nå at hoppe med på), Gravity. Butikkens versione syet og utrolig smukt quiltet af Maria var udstillet på Træf og kan nu beundres i butikken.Hele dagen vil der være kaffe og the på kanden og lidt sødt til ganen. Man er velkommen til at spise sin medbragte madpakke i vores gårdhave.

Ses vi?


Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.