Nyheder — Roskilde

DPF Træf i Roskilde 24.-25. august 2019

Slået op af Helene Juul den

Forrige weekend deltog butikken i Dansk Patchwork Forenings årlige Træf, som i år blev afholdt i Roskilde Kongres Center.


Vi har haft en fantastisk sommer ... og denne weekend var af samme skuffe med blå himmel og høj sol ... og en anelse for varmt for os, som var på arbejde ;-)


Årets Træf hold var i år fra venstre mod højre (udover mig, sagde hunden) min søde veninde Anne Mette, Peter (barselsvikar...

Læse mere →

Træf i Roskilde 2015

Slået op af Helene Juul den

Træffet i Roskilde er overstået for denne gang ... og sikke en FORRYGENDE weekend!!!

I år havde jeg "det sædvanlige crew" (Maria, Nanny og madmor Karin) med ... og ny på holdet var Sanne, der bare passede ind på holdet som "fod i hose" og "teede" sig som om hun altid havde været med ;-)

Vi ankom til Roskilde kongrescenter fredag ved 14.30 tiden ... og efter en kort kaffepause gik vi straks igang med...

Læse mere →

Nyt til Roskilde ... "småt men godt" mønstre

Slået op af Helene Juul den

Som altid har der været gang i synålene (og -maskinerne) i månederne og ugerne op til Træf, både her hos mig, men også hos Maria og Pia.

Jeg nåede lige at sy 3 små kaffebrikker i ugen op til Træf og har dermed introduceret en ny type mønstre, som jeg kalder "Godt men småt" mønstre. Enkle mønstre til syning over pap med kortfattet syvejledning, printet på pap (2 sider) lige til at klippe ud og...

Læse mere →

"Hjem til Århus .. åh åh ..."

Slået op af Helene Juul den

Det har været en forrygende weekend i Roskilde ...


Tak til alle jer, der kiggede forbi enten for at få en lille snak og/eller handle med os. Det er altid dejligt at se ansigterne bag navnene på dem, som man "kender" fra nettet.

Vi har knoklet og arbejdet så sveden sprang ... men vi har også grinet og hygget os på vores B&Bmed masser af grin og latter, god mad, rigelig med kalorier og vores...

Læse mere →