"Hjem til Århus .. åh åh ..."

Slået op af Helene Juul den

Det har været en forrygende weekend i Roskilde ...


Tak til alle jer, der kiggede forbi enten for at få en lille snak og/eller handle med os. Det er altid dejligt at se ansigterne bag navnene på dem, som man "kender" fra nettet.

Vi har knoklet og arbejdet så sveden sprang ... men vi har også grinet og hygget os på vores B&B med masser af grin og latter, god mad, rigelig med kalorier og vores traditionsrige pakkeleg. Som sædvanlig har Madmor Karin sørget godt for os med varme nybagte boller om morgenen, lækker frokost og dejlig aftensmad . Denne gang havde hun oven i købet medbragt telt og stole, så vi kunne sidde i tørvejr og spise frokost foran Kongres Centeret ;-)

Som jeg skrev på bloggen inden vi tog afsted, så havde vi Wenche med til Roskilde ... og der var mange, der kom for at "se giraffen".


Foreningen havde i år aflyst butikskonkurrencen (som en der plejer at gøre mig gældende i den konkurrence synes jeg da det var lidt ærgeligt), men vi fik mange positive tilkendegivelser fra kunderne ifht. standen og de mange fine nye modeller vi havde med. I løbet af den næste tid skal jeg nok vise dem alle frem.

Det var et par trætte damer, der ramte Århus sent søndag aften ... og mandag morgen da vækkeuret ringede ved 6-tiden troede jeg simpelthen det var løgn, men kom da nogenunde igennem skoledagen. I dag er min fridag brugt til at pakke kasser ud og få butikken nogenlunde i orden igen ... heldigvis dog ikke alene, men i selskab med et par af mine søde kunder og syveninder.

Håber ikke jeg har fået skrevet alt for meget vrøvl her i dette indlæg. I går gik jeg i seng ved 21-tiden - det mindes jeg ikke at have gjort siden min barndom ... og også i dag kan jeg mærke, at der er blevet trukket på nogle veksler her i weekenden.

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.