Nyt til Roskilde ... "småt men godt" mønstre

Slået op af Helene Juul den

Som altid har der været gang i synålene (og -maskinerne) i månederne og ugerne op til Træf, både her hos mig, men også hos Maria og Pia.

Jeg nåede lige at sy 3 små kaffebrikker i ugen op til Træf og har dermed introduceret en ny type mønstre, som jeg kalder "Godt men småt" mønstre. Enkle mønstre til syning over pap med kortfattet syvejledning, printet på pap (2 sider) lige til at klippe ud og begynde at ri stof omkring.

Marie Marie Marolle kaffebrik
mønsterpris Dkk 25,- pr. stk
 
mønsterpris Dkk 25,- pr. stk
 
mønsterpris Dkk 25,- pr. stk
 
Desuden havde jeg lånt et par flotte quilts hos nogle af mine kunder. Quilts af udenlandske designere som f.eks. australske Sue Daley og Kim McLean, hvis mønstre Helene Juul Design forhandler.
 
 
Den store quilt yderste til højre er et Sue Daley design. Det færdige tæppe har jeg lånt af en af mine kunder, Inge Mikkelsen fra Horsens. Det er også Inge, der har syet det flotte "Flower Garden" med fantastiske blomster-applikationer designet af Kim McLean, som ses her i hjørnet:


Wenche medbragte sit "Mariehøne på 7 sprog" tæppe, som ses på væggen her til venstre
 
og sine sjove vindyr, som bl.a. elgen "Vin Helge"
 
Har man lyst til at se flere billeder fra vores stand på træffet i Roskilde, så er der lavet et album i butikkens flick-album
 

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.