Nyheder — nye mønstre

DPF Træf / Patchworkfest i Odense Kongres Center 2018

Slået op af Helene Juul den

Den 25. & 26. august dannede Odense Kongres Center atter engang rammen for Dansk Patchwork Forenings Træf, som i år har fået navnet "Patchwork Fest".

Det var 10. år i træk at Helene Juul Design deltog!
Måske derfor jeg har følt mig så træt hele denne uge ... jeg er jo blevet 10 år ældre i samme periode ... fnis. Træffet er jo ikke bare den weekend, hvor vi sætter stand op og betjener et par tusind...

Læse mere →

Dansk Patchwork Forenings Jubilæums Træf i Odense 27.-28. august 2016

Slået op af Helene Juul den

I weekenden var det tid for DPF's 30 års Jubilæums Træf, som blev afholdt i Odense Kongres Center.

Forud for denne travlte weekend er der gået MÅNEDERS syning af "hemmeligheder" i form af nye modeller - og naturligvis mange ugers skæring og pakning af stof samt pakning af lækre sager i form af nye mønstre, bøger, syartikler én mas.

Her er et par stemningsbilleder fra weekenden ... og et lille kig...

Læse mere →

Nyt til Roskilde ... "småt men godt" mønstre

Slået op af Helene Juul den

Som altid har der været gang i synålene (og -maskinerne) i månederne og ugerne op til Træf, både her hos mig, men også hos Maria og Pia.

Jeg nåede lige at sy 3 små kaffebrikker i ugen op til Træf og har dermed introduceret en ny type mønstre, som jeg kalder "Godt men småt" mønstre. Enkle mønstre til syning over pap med kortfattet syvejledning, printet på pap (2 sider) lige til at klippe ud og...

Læse mere →

Nye stoffer, mønstre og modeller

Slået op af Helene Juul den

Nu er der ikke så længe som der har været til et af dette års store pw-begivenheder, nemlig Nordisk Træf 2012, der løber af stablen i Ålborg Kongres Center i Kr. Himmelfartsferien 18.-20. maj. Det betyder naturligvis, at der pt. kommer en masse nye varer hjem og at der syes og færdiggøres nye modeller i en lind strøm. Se f.eks. dette lækre kit, som Maria kom og hentede i dag:


Stofferne er "Ruby"...

Læse mere →

En hjælpende hånd ... øh pote

Slået op af Helene Juul den

Her nydes Påsken og ferien i fuld drag. Det betyder (naturligvis) ikke, at her ikke også arbejdes. Sådan ser mit liv jo ud. Jeg har været i butikken et par gange, men er stadig ikke i bund med online-ordrene fra fødselsdagen ... men bare rolig alle skal nok få, hvad de har bestilt - hvis det ikke er udsolgt ;-)

Jeg¨har også været på skolen en hel dag og forberede engelsk eksamen med en kollega ...

O...

Læse mere →