Nyheder — moda

Fredags-slik...

Slået op af Helene Juul den

Der er ofte travlt i butikken om fredagen ... og fredag er da også traditionelt en rigtig hyggedag for mange af os. Jeg plejer at kalde det "slik til de store piger" ... og så feder det slet ikke! ;-)

Nu får "slik" en helt ny betydning ... moda har lanceret en ny type pre-cuts, "moda candy", som er små søde 2½" kvadrater pakket i kollektioner (42 stk).

De første 3 kollektioner vi har fået hjem er "O...

Læse mere →

Lancering af nyt moda stof abonnement!

Slået op af Helene Juul den

Jeg sidder her i mit Lollandske ferieparadis og arbejder!
En af de ting, som jeg ikke nåede at få gjort inden jeg rejste var at få skrevet om butikkens nye moda stof abonnement.

Abonnement indeholder 6 årlige forsendelser; i januar, marts, maj, juli, september og november.Hver pakke indeholder 5 x 30 cm/fuld bredde af flotte stoffer fra nogle af moda førende designere. Stofpakkerne vil matche...

Læse mere →

Nye stoffer, mønstre og modeller

Slået op af Helene Juul den

Nu er der ikke så længe som der har været til et af dette års store pw-begivenheder, nemlig Nordisk Træf 2012, der løber af stablen i Ålborg Kongres Center i Kr. Himmelfartsferien 18.-20. maj. Det betyder naturligvis, at der pt. kommer en masse nye varer hjem og at der syes og færdiggøres nye modeller i en lind strøm. Se f.eks. dette lækre kit, som Maria kom og hentede i dag:


Stofferne er "Ruby"...

Læse mere →

Forårstegn & første top til Japan

Slået op af Helene Juul den

De sidste par dage er der ankommet lidt nyt stof til butikken ... og hvor er det dog en herlig følelse at pakke den ene lækre stofbolt op af kassen efter den anden. Nu længes man imod lysere tider, grønne græsplæner, blade på træerne og spirende blomster og jeg blev helt glad over alt det gule, grønne og pink. Fra moda kom der Jelly Rolls og metervarer fra kollektionen Fresh Flowersaf Deb Strain...

Læse mere →