Nyheder — charmpacks

Vafler og Bikager i Hendes Verden

Slået op af Helene Juul den

I dag er Hendes Verden kommet på gaden og der er et patchworktillæg, hvortil jeg har leveret et design.



Vafler & Bikager, Slumretæppe str. ca. 148 x 182 cm
 

 

Et typisk reste-/charmtæppe, syet i hånden over pap


Tæppet har fået sit navn efter de skabeloner, der er brugt. De hedder på engelsk ”honeycombs” og er en slags aflange hexagoner. ”Honeycomb” betyder bikager eller vaffelmønster på engelsk.



Hend...

Læse mere →

moda abonnement i forårsfarver

Slået op af Helene Juul den

Hos Helene Juul har vi et moda abonnnement. Ideen opstod sidste sommer fordi jeg jo løbende får nye og flotte moda kollektioner hjem i mange forskellige farver og stilarter og der er pt. ledige pladser på abonnmentet!


Abonnement indeholder 6 årlige forsendelser; i januar, marts, maj, juli, september og november og bliver udsendt først på måneden i de pågældende måneder.Hver pakke indeholder 5 x 30...

Læse mere →

Ugens Darling i uge 7/ 2013 - Hjertet som symbol

Slået op af Helene Juul den

Uha, det er da vist for længe siden jeg har lavet en "Ugens Darling"!
Det tager tid .. og tid har jeg ikke haft for meget af den sidste måneds tid, men hvilken bedre anledning end i dag, Valentins Dag, til at lave en ny "Ugens Darling"?!?!?!

 
Den 14. februar er kendt som "de elskendes helligdag". På denne dag udveksler par kort, blomster, chokolade eller andre former for kærlige gaver.


Valentinsdag...

Læse mere →

God jul

Slået op af Helene Juul den

Kære bloglæsere
Inden det for alvor går løs i morgen (jeg forudser en del timer i køkkenet), vil jeg gerne ønske jer alle en rigtig glædelig jul og sige jer tak for at I gider læse med her.

Jeg har netop sendt det sidste gratis mønster for denne gang til mine nyhedsbrevs-abonnenter. Denne gang er det mønster på en sød lille mug rug med teksten "God Jul" broderet på med perlegarn. Ideen opstod da jeg...

Læse mere →

Forårstegn & første top til Japan

Slået op af Helene Juul den

De sidste par dage er der ankommet lidt nyt stof til butikken ... og hvor er det dog en herlig følelse at pakke den ene lækre stofbolt op af kassen efter den anden. Nu længes man imod lysere tider, grønne græsplæner, blade på træerne og spirende blomster og jeg blev helt glad over alt det gule, grønne og pink. Fra moda kom der Jelly Rolls og metervarer fra kollektionen Fresh Flowersaf Deb Strain...

Læse mere →